zbigniew-777
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA 170 KM exclusive, TCT, Bose, panorama, LPG,
Jeśli ktoś nie posiada karty kodowej to wychodzi na to że teraz jest bezpłatna w ASO
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tylko pytanie teraz czy w każdym ASO czy tylko w Torino na Zakopiańskiej w Krakowie.
Byłem dwa dnie temu w katowickim Ganinexie. Panowie, którzy ze mną rozmawiali szeroko otwierali oczy na moją prośbę wyrobienia karty. Dzwonili nawet do FCA i tam powiedzieli im, że owszem można otrzymać za darmo kartę kodową, ale tylko pod warunkiem, że w momencie zakupu auta w salonie nie wydawano takiej w komplecie z kluczami (podobno taki fakt miał miejsce w przeszłości). Jeśli wydano, a właściciel zgubił koszt to 250 zł.
Hej, jestem bardzo ciekaw jak poszła rozmowa. Daj koniecznie znać. Nie chciałem jakoś specjalnie naciskać na pozytywne załatwienie sprawy, ale skoro po raz kolejny dajecie dowód, że w innych serwisach się da to spróbuję jeszcze raz...
Cztery razy ostatnio próbowałem się do nich dodzwonić i było dokładnie to samo. Standardy, obsługa klienta i takie tam...2 razy tam dzwoniłem. Niestety za każdym razem mnie przełączano do "kogoś tam" i rozmowa się urywała.
Kolego micori był to wydruk kartka a4 .