Kurynio
Nowy
Nie wiem, to pytanie do włodarzy VW, chyba że podane przykłady przeze wcale nie są do siebie podobne i tylko mi się tak wydaje. Jednak wracając do Twojego pytania, sam sobie na nie po części odpowiedziałeś, przy okazji wizji Lancia na bazie rs3, inweatycji w opracowanie modelu właściwie nie ma bo to to samo, jedni kupią to drudzy tamto, a i tak wszyscy zadowoleni bo zarabia jeden koncern.No podaj konkretny argument po co kupować i utrzymywać kolejną markę z tym samym targetem na rynku skoro mają już trzy?
No, a gdzie napisałem że chodzi o jedną markę? Poza tym to co napisałeś to nieco schizofreniczne. Z jednej strony jesteś fanem różnorodności w motoryzacji, a z drugiej nie przeszkadza Ci że jeden producent tlukłby praktycznie to samo w innym opakowaniu...Tak jestem fanem motoryzacji, a nie fanem konkretnej marki. Dla mnie liczy się to co auto reprezentuje od strony technicznej, a nie metka
Tak czy inaczej chcialbym już definitywnie zakończyć w tej kwestii, doskonale ujął to kolega magil i podpisuje się pod tym "obiema ręcyma"
Póki co na szczęście Alfa należy do FCA i jedyne co można zrobić to czekać na poprawę sytuacji. Ja trzymam kciuki że coś dobrego z tego wyjdzie