Strona 16 z 26 PierwszyPierwszy ... 678910111213141516171819202122232425 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 253

Temat: Moja przygoda z SuperAlfa.pl

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Greg29 Zobacz post
    Dla mnie rozgarnięty człowiek to taki który dzwoni przed wyjazdem.
    do "spożywczaka" też dzwonisz czy aby Pani Krysia w nim jest?? Bo akurat może ona prowadzić sklep po swojemu i nim kupisz cukier musisz się z nią umawiać
    oczywiście możesz ten cukier kupić w innym "spożywczaku" u Pani Stefki, która prowadzi sklep w sposób bardziej dostępny dla klientów sprzedając w nim bez wcześniejszego umawiania się, ale tym samym masz prawo powiedzieć we "wsi" że Pani Krysia wg. Ciebie ma w dupie klientów
    i przy tym Pani Krysia nie powinna obrażać Cię jako klienta a już na pewno nie wypowiadać się o Twoim poziomie inteligencji
    cała filozofia relacji klient-sprzedawca | sprzedawca-klient
    Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 18-08-2010 o 19:47

ViP Romeo
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 75 2.0 TS 148KM, 1988r, Talbot Matra Rancho, 125p '71, 126p '85 Łada 2103

Domyślnie

powiem szczerze, że jakbym jechal 400 km do spozywczaka to bym zadzwonił

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Qki
    Mieszka w
    Zamość, Lublin
    Auto
    AR 156 2.4 JTD 20V

Domyślnie

Cytat Napisał amigas Zobacz post
    Jak bym jechał 50km do spożywczaka to bym zadzwonił .

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał amigas Zobacz post
    pewno nie jechał 400km bo jak ja bym jechał 400km to tez bym zadzwonił

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    prawie Żywiec;)
    Auto
    D4D,HDI,Ecotec

Domyślnie

Hmmm.Wydawało mi się,że piszemy tu o samochodach Alfa Romeo a nie o kilogramie cukru.Każdy prowadzi biznes jak mu się podoba bo to JEGO biznes i JEGO sprawa.Na tym stwierdzeniu zakończę tą polemikę.Miłej nocy.

superalfa.pl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał mrutyna Zobacz post
    do "spożywczaka" też dzwonisz czy aby Pani Krysia w nim jest?? Bo akurat może ona prowadzić sklep po swojemu i nim kupisz cukier musisz się z nią umawiać
    oczywiście możesz ten cukier kupić w innym "spożywczaku" u Pani Stefki, która prowadzi sklep w sposób bardziej dostępny dla klientów sprzedając w nim bez wcześniejszego umawiania się, ale tym samym masz prawo powiedzieć we "wsi" że Pani Krysia wg. Ciebie ma w dupie klientów
    i przy tym Pani Krysia nie powinna obrażać Cię jako klienta a już na pewno nie wypowiadać się o Twoim poziomie inteligencji
    cała filozofia relacji klient-sprzedawca | sprzedawca-klient
    Wydaje mi się, że jest to bardzo głupie porównanie auto to nie paczka cukru, cukier kupujemy powiedzmy raz w tygodniu a auta raz na parę miesięcy lub lat, cukier jest za rogiem a w przypadku człowieka, który napisał ten bezsensowny post to odległość ponad 100 KM
    Jeśli chodzi o relacje klient-sprzedawca to nie długo będzie tak jak z policjantem można mu napluć w twarz a on myśli, że deszcz pada, bo nic nie może zrobić
    Kończę ten temat, bo jest to moim zdaniem idiotyczne i bezsensowne, można by tak sobie bez końca wtykać, a wydaje mi się, że to forum powstało żeby ludzie nawzajem pomagali sobie przy problemach z autami a nie wylewali swoje smutki

Użytkownik Rowerzysta Avatar Ducrider
    Mieszka w
    Brema
    Auto
    159 1.9 16V ;156 2.4 20V sold,159 Tbi,GT QV 170 HP

Domyślnie

Cytat Napisał superalfa.pl Zobacz post
    Kończę ten temat, bo jest to moim zdaniem idiotyczne i bezsensowne,
    Witam,bardzo mądre posuniecie z pana strony,szkoda nerwów,ciekawi mnie natomiast jedna rzecz ,czy kol w ogóle interesował się kupnem,czy tylko dla zabicia czasu wyprawkę sobie zrobił, a ze komis był zamknięty ,to teraz obrażony na cały świat,bo jego ego zostało naruszone,
    mógł iść na jasna gore się pomodlić,może nerwy by mu przeszły

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Auto
    166 JTD

Domyślnie

widze ze tu niezły dym sie zrobił o tą zamkniętą furtke, moze jakis moderator by zamknął ten zenujący wątek??

Użytkownik Ogier Avatar Yerzo
    Mieszka w
    -
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD 150KM Distinctive

Domyślnie

Nie rozumiem jak przez sytuację z zamkniętą bramą można robić awanturę na forum, jednocześnie skreślać firmę i "dorabiać komuś gębę". Nie kupuje się przecież samochodu razem z właścicielem komisu. Do SA jeśli ktoś się wybiera to chyba po określony, konkretny samochód z oferty a nie pooglądać zaparkowane auta na terenie komisu, które są różne i w różnych cenach.

Jestem zadowolonym klientem SA i osobiście nic nie mam do Roberta ani do jego działalności. Z zakupionego auta jestem mega zadowolony od prawie roku. Dzwoniłem po kilka razy przed wyjazdem do Częstochowy i niekiedy rozmawiałem z Robertem po 30-40 minut żeby dokładnie o wszystko się wypytać. Zawsze miałem wszystko dobrze wytłumaczone a zakupioną GT wyjechałem dopiero przed 21:00 w pierwszy, śnieżny, paźniernikowy dzień.

Nie czuję osobiście aby właściciel SA miał olewać klientów. Wręcz przeciwnie - nawet kilka miesięcy po zakupie, Pan Robert sam się do mnie odezwał i pomógł w rozwiązaniu problemu z autem.

Z drugiej strony macie rację - jeśli ktoś prowadzi działalność to powinien mieć określone godziny działalności i w jakiś sposób informować klientów aby przed przyjazdem wykonali chociaż jeden telefon. W dobie telefonów komórkowych, które zawsze trzyma się w kieszeni, jedna rozmowa niewiele kosztuje przy koszcie zakupu samochodu.

Użytkownik Romeo Avatar zaviaseq
    Mieszka w
    Częstochowa
    Auto
    Fiat Croma 1.9

Domyślnie

dziś tam przejeżdżałem i powiem wam że to co ujrzałem to była istna masakra!!
    jedyny komis jaki widziałem który garażuje furki!
    ....bo w końcu to alfy...