Jaguar S-type 4.2 V8
Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
Citroen Xantia Activa II V6 - była
Citroen Xantia II 2.0 16V - była
Skoda Felicia 1.3 MPI - była
No to mi już wszystko wytłumaczyłeś. Nie wiedziałem, że to takie proste. Czyli te silniki zastąpiły w dużej mierze czterocylindrowe, bo ludzie po prostu ich zapragnęli... No tak logiczne, może po prostu lubią się trochę potelepać na postoju, a dźwięk ala dwusuw przypomina im beztroskie lata dzieciństwa. No, że ja na to nie wpadłem
Nie telepią na postoju bo każdy nowoczesny silnik wyposażony jest w system S&SA warkot przy obecnym wyciszeniu samochodów jest ledwo słyszalny, jedynie przy mocnym depnięciu i faktycznie jest przyjemny dla ucha. Żadna cena za obniżenie emisji.
Oczywiście lepszym rozwiązaniem od małego silnika jest elektryk i do takiego wniosku doszli też w Maserati. Zamiast wprowadzać mniejsze silniki spalinowe w następcy Levante który wyjdzie za 2 lata zdecydowano, że będzie on dostępny jedynie w wersji elektrycznej. Tak trzymać !
Jaguar S-type 4.2 V8
Żona chyba przyprawia rogi Tomtrz, bo chłop siedzi na forum całymi dniami i wykłóca się w różnych wątkach. Gdzieś ta frustracja musi znaleźć ujściePolemika z nim, nieważne czy tu, czy w innych wątkach, zawsze przebiega tak samo
)
Nigdy go nie przegadasz, nie masz szans. A jak jemu brakuje argumentów, to albo udaje, że nie widzi Waszych wypowiedzi albo ucieka w kpinę i ironię.
Dyskutowanie z osobnikami pokroju Tomtrz to strata czasu i energii. Wiedzie donikąd.
Jaguar S-type 4.2 V8
Jaguar S-type 4.2 V8