Promy i kontenerowce transportowały akumulatory li-ion, i duzo gorsze rzeczy od zawsze, i nikt nie robił szopek. I tu tez, co ciekawe, nie mówią nic o samych akumulatorach, tylko o samochodach elektrycznych. Zgadnijcie więc, dlaczego? Tak, chodzi o kasę. Ja tu nie bede wchodził w techniczne szczegóły przepisów odnosnie transportu towarów niebezpiecznych, ale jest luka, która dośc łagodnie traktuje auta elektryczne.
- - - Updated - - -
No tak, po to masz dom, zeby do niego wracać. Nie wiem, zaraz sie okaze, ze mozliwosc ładowania auta w domu, to jest wadaBo przeciez wizyty na stacjach benzynowych to wazne doswiadczenia społeczne, które uczą asertywności, poprzez odmawianie kolejny raz hot doga w promocji.
Ostatnio edytowane przez Tomtrz ; 20-01-2023 o 15:48
Jaguar S-type 4.2 V8
Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
Citroen Xantia Activa II V6 - była
Citroen Xantia II 2.0 16V - była
Skoda Felicia 1.3 MPI - była
Proszę cię, nie komentuj już moich wpisów. Bardzo o to proszę. Już niezliczoną ilość razy wykazałeś czarno na białym, że Twój poziom wiedzy jest żenująco niski. Nie zamierzam dyskutować z tobą na tam żenującym poziomie. Proszę raz jeszcze, nie odpisuj mi. Wiem, że masz strasznie jątrzący charakter, który każe Ci spierać się tu na forum na kilku frontach i zawsze ale to zawsze musisz mieć ostatnie zdanie. Nawet jak ci wielu już udowadniało jakie bzdury tu pleciesz.
Siedzisz na tym forum godzinami, toczysz niezliczone spory, grzebiesz w necie, przytaczając mniej lub bardziej sensowne linki.
Nie masz czego robić w życiu? Żona ci nie daje? dziecko cie bije łopatką po głowie?
Kilkanaście osób już to zauwazyło.
Ja Ci jeszcze na koniec zacytuję generała Omara Bradleya: "Jeśli jedna osoba mówi ci, że jesteś świnią, nie przejmuj się. Jeśli mówi ci to pięciu, czas wyjść z chlewa".
Przemyśl to sobie.
napisał kilkanascie nic nie wnoszących do tematu postów, tylko i wyłącznie o mnie, a teraz prosi, zebym nie komentował jego postów. To jest schizofernia.
- - - Updated - - -
przepraszam, ze nie potrafię stanąć na wysokości twojego poziomu. Czy możesz polecić jakiś dobry kurs chlapania dowolnych bredni, i jednoczesnie wiecznego unikania podania jakichkolwiek ich źródeł, zeby mógł być dla ciebie równym rozmówcą?
Jaguar S-type 4.2 V8
A to czekaj, po pracy się nie wraca do domu, albo do hotelu przypadkiem? A jak samochod jest stricte roboczy, to do bazy. Czyli to juz nawet nie mowimy o tych mitycznych ludziach, ktorzy jezdza codziennie z warszawy do krakowa, kupuja bułkę, i wracają, ale do tego są jeszcze bezdomni?
Jaguar S-type 4.2 V8
Tak, po pracy wraca się do domu, oczywiście każdy pracuje 5 km od domu, albo nie jeździ w celach służbowych, nie mówiąc oczywiście o wyjazdach weekendowych z rodziną, nie mówiąc już nawet o urlopach z dalszymi wyjazdami, czyli wyjeżdżamy w promieniu max 200 km od domu, by z prędkością przelotową 90 km/h wrócić podpiąć się w domu. No super, postęp i swoboda, wchodzę w to po same bile.
Trzeba być mitycznym i kupować bułkę żeby zrobić służbowo więcej niż 300 km? Nawet, jak się gdzieś zatrzymasz na dłużej, co by naładować, nie tylko zakup bułki, to ładujesz za darmo?
Jakim bezdomnym? Jaką bułkę? o czym Ty bredzisz?
Jestem chyba mityczny. W poniedziałek trasa Lublin-Białystok-Lublin, wczoraj Lublin-Zgierz-Lublin, powinienem nocować? Powiedz? Dałbym radę wrócić, żeby się naładować w domu? A może jak, spotykam się z Klientem, to mam pytać, czy mogę skorzystać z ładowarki? Powiedz
Odnośnie zakazu wjazdu elektryków na promy, to tak, to pewnie spisek. W Norwegii rezygnują świadomie z zarobku, bo jakiś debil im zrobił analizę, taki random jak piszesz...
W tej przodującej w autach EV Norwegiii..... Dziwne.. A może nie dziwne, tylko rachunek prawdopodobieństwa wskazał, że zbyt duża ilość coraz starszych aut EV na pokładzie, których nie ma jak ugasić w razie pożaru prędzej czy później spowoduje utratę jednostki.
ile czasu minęło od czasu "Diesle zbawią świat" do "Diesle zabijają"? 10lat? 15? czyżbyśmy ok. roku 2030-35 mieli usłyszeć na fali pożarów aut EV "najnowsze badania wskazują, że.... EV jest be"
Ostatnio edytowane przez Machaju ; 20-01-2023 o 20:05