Noo - cały ty :sarcastic:.
Napiszesz bzdurę, odniesę się do niej, a później jęczysz, że dyskusja jest nie na temat. :sarcastic:
no nie, ja nie zacząłem opowiadać o zadnych pissdzielcach.
"Wymądrzasz" się na temat tego jak działa demokracja (a nie za bardzo rozumiesz - bo tego twojego zero-jedynkowego postrzegania nie można nazwać rozumieniem :sarcastic
ok, to co w takim razie jest błędnego w stwierdzeniu, ze wybrana wiekszoscia władza, jest twoją władzą, niezaleznie od tego czy na nią głosowałeś, czy nie?
, na mocy której to wszystkim mają się podobać arbitralne decyzje i później narzekasz, że dyskusja jest nie na temat. :sarcastic:
ale kto mówi, ze wszystkie decyzje z automatu mają ci sie podobać???
jak mógł się ktoś z "naszym zdaniem" liczyć skoro bezpośrednio nie braliśmy udziału udziału w dyskusji?
ja ci po prostu wskazałem, ze tak działa demokracja przedstawicielska, i to całkowicie normalne, ze a) nie zawsze kazdy bedzie z toba o wszystkim dyskutował, po to ich zatrudniasz, zeby podejmowali decyzje, b)czasami ludzie, na ktorych akurat ty glosowałes, nie maja na nic wpływu, a ty wyjezdzasz z jakimis pissdzielcami
Właśnie, że jest jak najbardziej na temat - bo dotyczy tego, czy tak istotne decyzje (zakaz oraz dopłaty) powinny być podejmowane bez bezpośredniego udziału społeczeństw na które poważnie wpływają (wiem, że to dla ciebie niezrozumiałe - kto to słyszał badać jakiś tam "wpływ" :sarcastic: ).
istotne
dla ciebie. Wyobraz sobie, ze nie kazdego zycie kreci sie wokół samochodu, a tym bardziej tego, czym jest napędzany. Dla alkoholików, alkohol jest pewnie ważniejszy, niz dla ciebie samochód, a nie słyszałem, zeby oni wołali o referendum w sprawie zakazu sprzedaży małpek.
Jaki jest związek piSS z zakazem? To proste - mimo sprzeciwu passu, UE zdecydowała o zakazie - wersja dla ciebie: piSS nie był w stanie temu zapobiec.
ale przeciez to i tak nie jest twoj rzad, bo na niego nie głosowałeś

kiwasz się już sam ze sobą
- - - Updated - - -
Policzyłem, od cytowanego wpisu do tego, Tomtrz wykonał 4 swoje wpisy, w których zamieścił w sumie 23 uśmieszki

))
On się onanizuje, nie ma innej opcji. Ta dyskusja spełnia jego skryte marzenia. I oczywiście nie mógł zostawić mojego wpisu bez komentarza. Na ten też odpowie
Misio tadzio, w ramach ignorowania postów tomtrz, zaczął wyliczac emotikony w jego postach

ignorowanie w formie obsesji, połączone jeszcze z fantazjami erotycznymi. No cóż...