Interstellar
Nowy
- Auto
- Giulia
Edit (zły post zacytowałem pierwotnie, przepraszam) -chodzi mi o odniesienie do pojęcia "hejt" używanego gdzie się da bez pojęcia o jego znaczeniu :
Nie moim zdaniem, tylko to po prostu trochę prymitywny sposób wypowiedzi. Typu "dobre i zle". Nic innego, żadnych innych bardziej adekwatnych do sytuacji pojęć.
Hejtu żadnego nie ma. Hejt to nienawiść. Naprawdę spostrzegasz gdziekolwiek nienawiść do samochodu? Do technologii? Przepraszam ale nie wierzę. Nienawiść czyli "hejt" to jedna ze skrajnych emocji, takich granicznych . Jest po drodze i obok sporo innych. Więc można adekwatnie je nazwać.
Nienawiść do samochodów...ludzie. Gdzie wtedy miejsce i nazwa dla emocji prawdziwie skrajnych? Turbo hejt? Boost-hejt? Nie wiem.
Co do cen to żadne pudło. Co kogoś ciągnącego stelviem łódkę obchodzą ceny jakiego y czy 3 które się do tego nie nadaje? (Stelvio o ile musi być AR choc nie wiem czemu, bo Y czy 3 Alfami nie są)
Jest sporo aut za ułamek ceny elektryków po prostu wygodniej i lepiej potrafiących więcej. Wkoło komina cudu nie trzeba żeby pojeździć 50 czy 80km to potrafi hulajnoga czy 126p.
Edit 2 : autem nr 2 2 sprzedaży jest dacia . To oznacza że to auto spełniające niemal wszystkie potrzeby? Nie. Nikt tak nie uważa. Ludzie są różni, mają różne potrzeby odnośnie wykorzystania aut. Potrafią wybrać co dla kazdego dobre/optymalne. W biologii czy gospodarce siłę daje różnorodność. Wszelkie sztuczne ograniczenia prowadzą do osłabienia . Chwilowo jest fajnie. Mam fajnego rasowego pieska. No tylko że pożyje ułamek tego co kundel , cierpiąc.
Wydaje mi się, że nigdy nie użytkowałeś żadnego normalnego, współczesnego EV więc nie wiesz o czym piszesz. Jeśli ktoś ciągnie łódkę codziennie i codziennie jeździ nad morze (zazdroszczę takim osobom jeśli istnieją) - to EV nie są dla nich obecnie w PL. Co do hejtu to wejdź proszę na Fb na dowolne ogłoszenie oferujące EV. Jeżeli znajdziesz ogłoszenie z komentarzami i żaden z nich nie zawiera treści o paleniu się, ekokretynach, szrotach, elektrośmieciach, konieczności zakazania EV, zabrania praw rodzicielskich osobom posiadającym EV
Skoro nie rozumiesz pojęcia hejt - proszę bardzo: https://pl.wikipedia.org/wiki/Hejt
Jeśli nie lubisz wchodzić w linki to pomogę: "Według słownika języka polskiego jest to obraźliwy i zwykle agresywny komentarz internetowy lub mówienie w sposób wrogi i agresywny na jakiś temat lub o jakiejś osobie." Czyli 1. Na jakiś temat. 2. Agresja. Czy mój sposób wypowiedzi jest nadal zbyt prymitywny dla ciebie?