ale ja ci juz napisałem, że nie chce mi sie bawić w odbijanie piłeczki, w jajnikowym stylua pozniej sie okaze, ze gdzies jakaś ironia była, czy inny zabieg, który ci sie wydawalo, ze wszyscy powinni zrozumieć
- - - Updated - - -
oczywiscie, ze cena w chinach, i gdzies tam sie standardy chinskie pewnie tez przebijają, ale nie o to chodzi. Do ceny takiej fabii jednak, jeszcze troche zapasu jest. Czy nadal, z czystym sumieniem, jestescie w stanie opowiadać te historie, jak te elektryki to bedą tylko dla bogaczy?Bo przecież pan prezes jakis tak mówił?
![]()
Jaguar S-type 4.2 V8
Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
Citroen Xantia Activa II V6 - była
Citroen Xantia II 2.0 16V - była
Skoda Felicia 1.3 MPI - była
Fabia startuje od 65k, jak myślisz ile takie Geely w EU będzie kosztowało po dostosowaniu do europejskich wymagań, podatkach, cłach itd.? 70-80k?
I gdzie ten zapas?![]()
Jesteście? O jakich "Wy" piszecie, bo ja nigdzie o elektrykach dla bogaczy nie pisałem. Znowu wkładasz mi "pod palce" twierdzenia innych osób?![]()
Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka
Autor tego artykułu pisze, że to jest auto, którego potrzebujemy! Tak, zdecydowanie ta różowa popierdółka o stylistyce zabawki dla dwulatka odpowiada naszym żywotnym potrzebom. Tomtrz, ja zaczynam Ci współczuć i tak sobie myślę o brzytwie Hanlona: „Nie należy domniemywać złej woli, jeśli coś daje się zadowalająco wyjaśnić głupotą”.
Nie chcę Tesli nawet jeśli będzie w rosso i z busso.
eeeeee....bardzo dużo ci się tutaj wydaje
- - - Updated - - -
no zapas jest właśnie na cła i podatki. Tak, wychodzi na oko 70-80k. To nie 160 za fiata e500
coś ci sie wydaje. Wy, to nie musisz być ty. Chyba, ze identyfikujesz się jako wy - to mea kupa
- - - Updated - - -
Wypasione elektryki konkurencyjne cenowo wzgledem ICE - no i kogo to obchodzi! co z tanimi autami dla zwykłych ludzi??
Tanie EV dla zwykłych ludzi konkurencyjne cenowo wzgledem ICE - a kogo obchodzą takie popierdółki dla zwyklych ludzi!
schizofrenia.
Jaguar S-type 4.2 V8
Raczej to jest Twoja schizofrenia. Krótko i na temat: żaden z przedstawionych przez Ciebie samochodzików ( a już zwłaszcza ten różowiutki jak pupcia bobaska ) nie stanowi alternatywy dla samochodu ICE. Pisano Ci wielokrotnie, że te samochodziki zawsze, absolutnie zawsze w czymś niedomagają w stosunku do ICE. Wówczas wymykasz się pisząc, że nie każdy potrzebuje takich parametrów.
Piszesz na forum skupiającym ludzi kupujących samochody przeznaczone dla indywidualistów i proponujesz różową torebkę na zakupy.
Zwykli ludzie - mówisz - pragną czegoś takiego? Aż tak nisko oceniasz ich gusta i rozsądek?
No tak, zapomniałem. Teraz w dobrym tonie jest pisać, jacy to Polacy zacofani. Parawany na plażach, stare diesle, byle jak ubrani, smutni jacyś i pogoda brzydka. Nie to, co w tej no, no .. Norwegii.
Ostatnio edytowane przez Krzyk ; 22-08-2023 o 18:37
Nie chcę Tesli nawet jeśli będzie w rosso i z busso.
eeeeee....ale ty wiesz, ze inne kolory też będą dostępne? Czy auto samo w sobie jest brzydkie? No wydaje mi sie, że jest ładniejsze od takiej fabii. Już wy ogóle pomijajać, że wygląd jest kwestią kompletnie wtórną. To nie jest jedyny i ostatni miejski samochod elektryczny w przyzwoitej cenie.
I tak, już to słyszałem, jak zasięg jest wazny w miejskim samochodzie. A koszty użytkowania, wygoda (cisza), i też sama jazda - moment obrotowy dostepny od 0 obrotów - co zapewnia świetną dynamikę, tak potrzebną w ruchu miejskim, to tam sę przecież absolutnie nieważne![]()
Jaguar S-type 4.2 V8