166 2.5V6 CF2 Sportronic była | 166 3.0V6 CF3 Sportronic @ 241KM / 291Nm jest
Moja 166 Grigio Chiaro: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1222435
Więcej Alfy: https://www.youtube.com/channel/UCA7...kh5YZ4Hy4vTsew
Szybkie daily: https://www.forum.alfaholicy.org/prz..._s5_tomaz.html
no akurat pan sam mówił, że w UK nie ma zbyt wielu tych przywilejów, nie ma dopłat, a za to darmowe ładowanie, to raczej ta fabryka płaci, a nie podatnikNawet jak nie jest darmowe, to nadal jest sporo tańsze. To też się do "przywilejów" zalicza?
- - - Updated - - -
no proste. Trzeba być kompletnym odklejeńcem, bo sie korzysta z możliwości oszczędzenia kilkuset PLN miesięcznie. Debilizm no
A i ten multisport, to też żadna dodana wartość. Co z tego, ze firma ma taniej dzieki zakupowi grupowemu, i jeszcze moze sobie to wliczyc w koszty. Lepiej sobie samemu wykupić garść karnetów za 3 razy wiecej
A pozniej jeszcze, wrzucic pare stówek do pieca, przecież mnie stać![]()
Ostatnio edytowane przez Tomtrz ; 28-08-2023 o 11:08
Jaguar S-type 4.2 V8
Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
Citroen Xantia Activa II V6 - była
Citroen Xantia II 2.0 16V - była
Skoda Felicia 1.3 MPI - była
Nie chcę Tesli nawet jeśli będzie w rosso i z busso.
1. Gość dojechał tym autem, "którym można dojechać tylko do pracy", z UK do PL.
2. Moze go nie być, ale są też inne darmowe ładowarki. Ja mam taką 500m od domu, przy centrum handlowym. Jak nigdzie nie będzie, to takie auto nadal jest tańsze w eksploatacji, od spalinowego.
3. Auto można sprzedać.
Jaguar S-type 4.2 V8
Pośmiewisko z siebie robisz.
Jak wyżej. Zwłaszcza w kontekście jaguara.
https://motoryzacja.interia.pl/rapor...ta,nId,6746195
Nadal robisz z siebie pośmiewisko. Kupić, żeby było taniej użytkować do pracy, ale stracić zyskane oszczędności przy sprzedaży.
rozumiem, ze to jest taka prymitywna, podwórkowa forma przyznania racji
jak wyżej
dobre, dobre, tylko w tym samym wątku, mnie tutaj wiele osób przekonywało, ze używane elektryki będą drogie i niedostępne dla kowalskiegoups, znowu sie pomylili?
ale ty zdajesz sobie sprawę, ze auto traci na wartosci, niezaleznie od tego, co z nim robisz?![]()
to nie sam akt sprzedaży, decyduje o jego utracie wartości.
Ostatnio edytowane przez Tomtrz ; 28-08-2023 o 11:33
Jaguar S-type 4.2 V8
Możesz to sobie rozumieć tak, jak chcesz. Co nie zmienia faktu, że robisz z siebie pośmiewisko.
Jasne. Głównie decyduje o tym bateryjka. A te zabawki elektryczne, które już są niby tańsze, to zdaje się że pisaliśmy o tym przez ostatnie 50 stron. Kup sobie taką zabawkę i idź się pobawić.
aha. To już nie wiem, nie do mnie miej pretensje, że ludzie jezdza autami, którymi według ciebie "można dojechać tylko do pracy", przez pół europy. Może oni są po prostu nieświadomi, idz tam moze ich ewangelizuj, ze tak nie mozna
z tego co widzę, to ty sobie tak decydujesz. Co ci tam dzisiaj przyjdzie do głowy, stanie się twoją prawdą objawioną
bo przecież nie ma to nic wspólnego z tym, ze nowe elektryki relatywnie tanieją, i oferuja duzo wiecej, niz starsze. Nie ma tez znaczenia, ze na górze tej listy, są auta zwyczajnie kiepskie.
ale co tam. Drogo-zle. Tanio-zle. Teza jest do udowodnienia, nic innego sie nie liczy![]()
Jaguar S-type 4.2 V8
Po co? Już kiedyś pisałem - im więcej osób poeksperymentuje teraz na sobie, tym szybciej wrócą prawa popytu - podaży. Mam to gdzieś, że ktoś nie potrafi używać mózgu i kalkulatora.
Relatywnie. Relatywnie to spalinowe używane drożeją, bo okazują się dużo lepsze od tych "nowych, tanich, dostępnych i coraz lepszych" elektryków.
Fakt, desperacja ostatnio bije z Twoich wpisów.