To już możesz zacząć się dziwić, bo ten boxer "wisi" na internecie od wielu miesięcyNa giełdzie klasyków też była, znów jest, z nową datą ogłoszenia.
Serio? No to jestem zdziwiony
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
To już możesz zacząć się dziwić, bo ten boxer "wisi" na internecie od wielu miesięcyNa giełdzie klasyków też była, znów jest, z nową datą ogłoszenia.
Serio? No to jestem zdziwionypewnie za 18 - 18.5 jest do wzięcia. Piękne auto, na wiosenne i letnie niedziele super sprawa.
A części do tych aut są tak samo dostępne jak do 147 i 156?
Do niektórych nie dociera że obecna motoryzacja jest zabijana przez nowe normy ekologiczne i parcie księgowych oraz że stylistyka obecnych aut jest raczej na kiepskim poziomie. To ostatnie akurat nie jest winą tylko producentów ale i nowej mody czy gustów klientów (np. moda na SUV-y). Jeśli ktoś nie miał kontaktu z autami powstałymi przed nastaniem nowej mody i przepisów nawet nie będzie wiedział o co chodzi. Tak sobie myślę czasem widząc ceny nowych aut typu jakaś biedna Dacia, Skoda czy Kia jaki jest sens wydawania takich kwot, za które można kupić kilkunastoletnie, prawdziwe auto, wyremontować je i cieszyć się wygodną jazdą jeszcze przez długi czas. Jeszcze za różnicę tych kwot wystarcza czasem na paliwo na okres kilku lat. A że starsze auta nie mają cyfrowych pierdół i zbędnych asystentów? I dobrze, bo to psuje całą radość z jazdy autem, które taka radość daje.
I jeszcze jedna sprawa, zauważcie że to na forum Alfy włażą tacy , którzy się dziwią, krytykują -jak tak można, przecież to głupie, nielogiczne kupować takie auta itp. Alfiści tego nie robią- nie tłumaczą żadnym "volkswageniarzom" czy innym swoich racji. To też o czymś świadczy- tak działa na niektórych widok Alf na ulicach.
Ty alfist we wszystkich tematach wypisujesz te same farmazony o cyfrowych asystentach i innych bzdetach, dorabiając zbędna filozofię do prostego tematu.
I nie wiem co to ma wspólnego z szukaniem auta do 10 tysięcy.
Polecanie komuś, kto ma niewielki budżet, zarówno na zakup jak i później utrzymanie, starych modeli AR, jest niepoważne, żeby nie powiedzieć śmieszne.
Żebyście chociaż mówili o 147, której jeździ stosunkowo dużo i w razie czego jest skąd brać części po taniości, to zamiast tego, wyciągacie jakieś stare trupy.
Sentyment sentymentem, ale bez przesady.
Trup to trup.
Jak ktoś ma 10 tysięcy do wydania, to proponowanie mu 25-letniej Alfy to jakaś kpina.
Alfa 145/146 to wg mnie stylizacyjne nieporozumienie. Technicznie w dzisiejszych czasach to też kompletny anachronizm.
Wysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka
Trup to trup.
Jak ktoś ma 10 tysięcy do wydania, to proponowanie mu 25-letniej Alfy to jakaś kpina.
Alfa 145/146 to wg mnie stylizacyjne nieporozumienie. Technicznie w dzisiejszych czasach to też kompletny anachronizm.
a
Dokładnie, 145/146 nawet dzisiaj wygląda ciekawie. Już nie wspominając jak dobrze wyglądała na tle innych produkcji z tamtych lat. Niedawno miałem takie autko przez 2 lata, była niezawodna i nie droga w utrzymaniu, musiałem tylko wymienić wysprzęglik. Autko było niezawodne, nie bardzo miało się w nim co popsuć. A jeździło się nią bardzo przyjemnie