• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Urządzenie/ preparat na gryzonie

Witam,
Czy ktoś może mi polecić jakieś urządzenie albo preparat na gryzonie? Do mojej alfusi dobierają się jakieś gryzonie ! :( Boję się że mogą mi przegryźć jakieś kabelki.
Z góry dziękuję za pomoc.
W czasie jazdy żadna zawieszka w komorze silnika nie jest potrzebna :)
U mnie od lat sprawdza się najtańsza kostka toaletowa. Myszki biegają po garażu i jedyne miejsce, gdzie zatrzymują się na dłużej, to żywołapka. Kostka leży sobie grzecznie na posadzce w miejscu, gdzie zwykle parkuje silnik :)
Wymieniam ją co 1-2 lata.

Zdaję się, że koleżanka ma problem z gryzoniami na parkingu, a nie w garażu, a na wolnym powietrzu wszelkie odstraszacze zapachowe są zdecydowanie mniej efektywne.

Dziękuję za uważne czytanie moich wpisów i słuszne zwrócenie uwagi, na mój ewidentny błąd, co do reszty dyskusji, pozostaję przy swoim, ergo nie sprowadzisz mnie do swego poziomu, na którym pokonasz doświadczeniem :)

Jak rozumiem, swego błędu nie dostrzegłeś?

Spokojnie, do niższego poziomu, niż ten, na który sprowadziłeś tę dyskusję, już się nie da zejść :)

A na jakiej podstawie tak rozumiesz?

Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót