Resultaten tonen van 1 Aan 3 met 3
    De gebruiker Newbie
    Hij sloot zich aan bij de
    10 2021
    Auto
    Giulia

Domyślnie Junior milano to też Alfa Romeo czy nie będzie wątku o tym modelu …

Witam, dużo tego na drogach a tu na forum cisza. Czy to prawda że prawdziwe alfy się skończyły wraz z Giulia stelvio ? Mi osobiście wygląd juniora odpowiada, nie jeździłem więc nie wypowiem się w tym temacie.
    Trochę dziwne że nie ma wątku o tym modelu - podobno to następca Mito miał być.

› Więcej...: Junior milano to też Alfa Romeo czy nie będzie wątku o tym modelu …

De gebruiker Ik ben nieuw -niet huilen!
    11 2025
    Auto
    Alfa romeo junior ibrida

Domyślnie Alfa nie Alfa logo się zgadza

Offerte Wrote Michal94 Zobacz post
    Witam, dużo tego na drogach a tu na forum cisza. Czy to prawda że prawdziwe alfy się skończyły wraz z Giulia stelvio ? Mi osobiście wygląd juniora odpowiada, nie jeździłem więc nie wypowiem się w tym temacie.
    Trochę dziwne że nie ma wątku o tym modelu - podobno to następca Mito miał być.
    W czasie 10 miesięcy i kilkunastu tyś. km widziałem tylko kilka, ale wg. mnie to jest właśnie jej zaleta /rzuca się w oczy/, a czy to alfa czas pokarze.
    Faktem natomiast jest kompletna cisza na temat tego modelu, a chętnie powymieniam się swoimi spostrzeżeniami na temat tego modelu. a ponoć kilkaset szt. jeździ już po Polsce.
    Junior ibrida

De gebruiker Newbie Avatar Campo
    10 2016
    Woont in
    Wrocław
    Auto
    156, Giulietta, Junior

Domyślnie

Wątek jest, tutaj:
    https://www.forum.alfaholicy.org/inn...milano-56.html

Junior nie ma wydzielonego działu jak poprzednie modele, w końcu dla alfaholików to nie jest prawdziwa Alfa - i pewnie też dlatego świetnie się sprzedaje Deel van deej na ulicach widuję Juniora, niż Tonale, a staż ma krótszy.
    Jeśli ktoś korzysta z FB, to jest gruba Tonale/Junior, tam się ludzi sporo udziela (z lekką przewaga "Tonalsów").

Offerte Wrote Michal94 Zobacz post
    Czy to prawda że prawdziwe alfy się skończyły wraz z Giulia stelvio ? .
    Przy tym pytaniu zawsze ciśnie mi się na usta pytanie "a kiedy się zaczęły?". Próbując sobie przypomnieć przelatuję przez Bravo/Giulietta, Punto/mito, General Motors 159.... w końcu cofam się do mojej ukochanej 156 i tak, tam to była prawdziwa Alfa: skrzypiące, tandetne plastiki, rdza, rozlatujące się de opschorting van de, paliwożerne Motori... Taaaak, zdecydowanie współczesne Alfy to nie są już te prawdziwe Alfy

Soortgelijke onderwerpen

1. Alfa Romeo Milano
    Gemaakt door Żuczek Andere modellen in de sectie, historische en prototypes
    Reactie: 551
    Last post/Auteur: 05-02-2025, 15:10
  2. Alfa Romeo Junior
    Gemaakt door Co-driver Andere modellen in de sectie, historische en prototypes
    Reactie: 6
    Last post/Auteur: 22-04-2024, 12:53
  3. alfa romeo milano
    Gemaakt door emac156 in de sectie van het Forum van de General van de Alfa Romeo
    Reactie: 2
    Last post/Auteur: 06-07-2009, 17:14
  4. Alfa Romeo 146 Junior
    Gemaakt door Szymonik in de sectie 145/146/155
    Reactie: 8
    Last post/Auteur: 21-10-2007, 16:05

Labels voor dit onderwerp

Machtigingen

• U kunt niet nemen van een nieuw onderwerp
  • U kunt niet berichten schrijven
  • U kunt niet bijlagen toevoegen
  • U kunt niet Bewerk uw berichten