Resultaten tonen van 1 Aan 3 met 3
-
27-10-2025, 21:38 #1De gebruiker Newbie
- Hij sloot zich aan bij de
- 10 2021
- Auto
- Giulia
Junior milano to też Alfa Romeo czy nie będzie wątku o tym modelu …
Witam, dużo tego na drogach a tu na forum cisza. Czy to prawda że prawdziwe alfy się skończyły wraz z Giulia stelvio ? Mi osobiście wygląd juniora odpowiada, nie jeździłem więc nie wypowiem się w tym temacie.
Trochę dziwne że nie ma wątku o tym modelu - podobno to następca Mito miał być.
› Więcej...: Junior milano to też Alfa Romeo czy nie będzie wątku o tym modelu …
-
-
02-11-2025, 13:46 #2De gebruiker Ik ben nieuw -niet huilen!
- 11 2025
- Auto
- Alfa romeo junior ibrida
Alfa nie Alfa logo się zgadza
W czasie 10 miesięcy i kilkunastu tyś. km widziałem tylko kilka, ale wg. mnie to jest właśnie jej zaleta /rzuca się w oczy/, a czy to alfa czas pokarze.
Faktem natomiast jest kompletna cisza na temat tego modelu, a chętnie powymieniam się swoimi spostrzeżeniami na temat tego modelu. a ponoć kilkaset szt. jeździ już po Polsce.
Junior ibrida
-
Vandaag, 11:13 #3De gebruiker Newbie
- 10 2016
- Woont in
- Wrocław
- Auto
- 156, Giulietta, Junior
Wątek jest, tutaj:
https://www.forum.alfaholicy.org/inn...milano-56.html
Junior nie ma wydzielonego działu jak poprzednie modele, w końcu dla alfaholików to nie jest prawdziwa Alfa - i pewnie też dlatego świetnie się sprzedaje
Deel van deej na ulicach widuję Juniora, niż Tonale, a staż ma krótszy.
Jeśli ktoś korzysta z FB, to jest gruba Tonale/Junior, tam się ludzi sporo udziela (z lekką przewaga "Tonalsów").
Przy tym pytaniu zawsze ciśnie mi się na usta pytanie "a kiedy się zaczęły?". Próbując sobie przypomnieć przelatuję przez Bravo/Giulietta, Punto/mito, General Motors 159.... w końcu cofam się do mojej ukochanej 156 i tak, tam to była prawdziwa Alfa: skrzypiące, tandetne plastiki, rdza, rozlatujące się de opschorting van de, paliwożerne Motori... Taaaak, zdecydowanie współczesne Alfy to nie są już te prawdziwe Alfy
Soortgelijke onderwerpen
-
Alfa Romeo Milano
Gemaakt door Żuczek Andere modellen in de sectie, historische en prototypesReactie: 551Last post/Auteur: 05-02-2025, 15:10 -
Alfa Romeo Junior
Gemaakt door Co-driver Andere modellen in de sectie, historische en prototypesReactie: 6Last post/Auteur: 22-04-2024, 12:53 -
alfa romeo milano
Gemaakt door emac156 in de sectie van het Forum van de General van de Alfa RomeoReactie: 2Last post/Auteur: 06-07-2009, 17:14 -
Alfa Romeo 146 Junior
Gemaakt door Szymonik in de sectie 145/146/155Reactie: 8Last post/Auteur: 21-10-2007, 16:05

Antwoorden met citaat