Piknik w Bielsku

• Autor wątku Autor wątku Tomek Atomek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

Tomek Atomek

Guest
Witam.,
Czy ktos publikowal filmy i zdjecia - z albumu nic mi sie nie laduje (zdjecie nie istnieje).
Bardzo prosze o fotki a szczegolnie o filmy - widzialem mnostwo kamer.
Chetnie poslucham tez dzwieku mojego silnika nagranego przez reportera Radia Bielsko.

Reasumujac - nic nie widac a chetnie by sobie czlowiek powspominal bo milo bylo.

Pozdrawiam wszyskich.

Tomek Atomek.

GTV - najladniejsza. Dziekiuje.

Pa.

Zdjęcia masz tu: elus.no-ip.org
A reportarz filmowy ma byc w poznieszym jeszcze nie znanym terminie

radek155,

Hey.

Napisalem do reportera ze, chetnie posluchalbym jego nagrania mojej alfy a on na to ze, nie ma i ze, wyslal...

Kto to posiada bo chetnie bym posluchal.

Tomek.

radek155 napisał:
Tomek Atomek napisał:
radek155,

Hey.

Napisalem do reportera ze, chetnie posluchalbym jego nagrania mojej alfy a on na to ze, nie ma i ze, wyslal...

Kto to posiada bo chetnie bym posluchal.

Tomek.

A kto to jest reporter?

P. Marek Kamiński z Radia Bielsko.

Nie mam go juz, ale przesłałem zgodnie z umową do organizatora zlotu, ktory miał
przesłać dalej
pozdrawiam
marek kamiński

Cytowanie T J <tomaszjaworski@mac.com>:

Witam.

Czy to Pan nagrywal "ryk" mojej alfy na zlocie w Bielsku?
Jesli tak - bardzo chetnie bym go posluchal.

Pozdrawiam

spoko spoko
wszystko jest !!! bwdzie na płycie reportażowej ze zlotu - cierpliwosci jak tylko bede wiedział kiedy bedzie gotowa to zaraz zrobie liste chetnych i bede wysyłał.
P.S.
Swoja drogą super dzwiek wyszedł - słyszałem w studiu gdzie sie wszystko składa hehe jest rewelka.
Bedzie niebawem pozdrawiam!!!

Rafał napisał:
spoko spoko
wszystko jest !!! bwdzie na płycie reportażowej ze zlotu - cierpliwosci jak tylko bede wiedział kiedy bedzie gotowa to zaraz zrobie liste chetnych i bede wysyłał.
P.S.
Swoja drogą super dzwiek wyszedł - słyszałem w studiu gdzie sie wszystko składa hehe jest rewelka.
Bedzie niebawem pozdrawiam!!!

Wyslij mi prosze to nagranie na plantaginus@interia.pl

Chodzi mi tylko o moj silnik.\\

THX.

Tom.

Amortyzatory
Powrót