K
kolorowy
Guest
moja miłość doczekała się części miejmy nadzieję że już jutro ją odbiore bo inaczej oszaleje bez niej to już 3 tydzień
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A ja już dwa razy podchodziłem do sprzedaży mojej żeby kupić 156 i kurde 2 razy się wycofałem bo mi jej szkoda po prostu, nie wiadomo co by się z nią później działo u następnego właściciela. Jak oddałem do mechanika na wymianę rozrządu (tylko 2 dni) to myślałem że mnie trafi w domu...
Wczoraj wystawiłem belle na sprzedaż, dzisiaj ją sprzedałem... i już za nią tęskniechyba dlatego że zbyt dużo razem przeszliśmy i nigdy mnie nie zawiodła...ehhh na prawdę żal było ją sprzedawać
![]()
Tęsknota za autem - jeśli naprawdę kochałeś swoje auto zawsze będziesz o nim pamiętał ,nawet kiedy już jeździsz innym. Miłości motoryzacyjne nie kończą sie do pierwszego szrotu......
to daj sie komus nia przejechaca co ja mam zrobic jak mam strzaskaną kosc lewej stopi i alfica stoi już od poniedziałku nie przepalana i przegoniona po trasieMam ochote sie przejechac, ale nie umiem... stopa mnie straszliwie nap***a i sprzegła nie wcisne
Bidulka sie mi rozładuje, ale ma roczny aku, wiec powinna wytrzymac
![]()
nie miałem AC więc nie wiem jak tam jesta nie ma ma np. ubezpieczenia auta na jakąs tam kwotę ?