Zaczynają od wersji 1.0. Ciekawe co się tam zmieniło, bo przeglądając stronę na pierwszy rzut oka jest jak dawniej.
Zaczynają od wersji 1.0. Ciekawe co się tam zmieniło, bo przeglądając stronę na pierwszy rzut oka jest jak dawniej.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
ja myślę że po prostu dojdą nowe marki, dlatego wywalili z nazwy Fiat i zastąpili Multi.
Szczególnie że już doszło Suzuki.
Alfa Romeo 156 1,9JTD (77kW) 2000r.
Bo Suzuki SX-4 i Fiat Sedici to to samo...
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Witam ,mam taki problem że jak chcę się połączyć za pomocą FES z systemem ABS to pod czas łączenia pojawia się komunikat "Fehler ABS" (na wyświetlaczu) a w programie ze nieprawidłowy kod ISO? Wiecie o co chodzi? Z silnikiem i Airbag łącze się bez problemu. Dany sterownik ABS odczytany poprawnie i z nim się łącze.
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
witam ja mam problem z predkościomierzem w mojej alfie fes pokazuje predkość tak samochodu jak i poszczegulnych kół inne interfejsy także. problem podobno tkwi w liczniku choc wskazówką da sie zasterowac. Czy jest mozliwa adaptacja licznika przez fes-a??
Właśnie czytałem ten komunikat i możecie Panowie polecić jakiegoś ELM'a na BT który będzie bez problemu współpracował z fesem? I drugie pytanko po za konkursem jest coś fajnego do diagnostyki na androida? Widzę, ze multiscan tylko na windowsa, a szczerze powiem nie zawsze mi sie chce latać z kablem i lapkiem do auta dlatego chciałem sobie sprawić interfejs na BT który będzie dobrze współpracował z nowym multiscanem i dodatkowo potestować jakiś soft na androida![]()
najtanszy elm bt z tym ze jest opcja ze rezystorek bedzie trzeba podmienic a prog na androida to Torque
pozd
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
pytam tutaj bo może ktoś coś wie\
podpinałem pod fes'a wczoraj mito 1.4 16V 78ps swoim kabelkiem odbII zwykłym ( którym to do tej pory ze wszystkim się łączyłem )
ale mito jednak wygrało
wywalało uparcie że potrzebny kabel ELM
i teraz moje pytanko - czy faktycznie miciaka nie da rady zapiąć pod zwykły obdII ? tylko ELM ?
Bocian,tylko ELM raczej.Z kolei ja mam taką sytuację iż FES i AlfaOBD bez kłopotu śmigają mi na ELMie i KKLu a już ScanXL,ScanMaster czy PCMSCAN nie ruszają z ELMem wogóle...
Sterowniki już kombinowałem i koniec nie da rady sie połączyć np z Navarą...