Nie.
Wymiziane S3 mini!
Nie.
Wymiziane S3 mini!
Dzięki za odpowiedź.
Rozumiem, że jedyna opcja, jeśli nie mam karty to odwiedzenie ASO?
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.
Albo fachowca co wywali immo ze sterownika.
Wymiziane S3 mini!
Jasne, ale chodzi mi o dodanie dodatkowego kluczyka z pilotem. Niestety posiadam tylko jeden, bez pilota ;/
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.
No to albo wywalasz całkowicie immo albo jedziesz z modułem immo gdzieś żeby Ci odczytali kod i dorobili kluczyk.
Miał ktoś problem z komunikatem latency too high? Podłączane przez wtyczkę 3 pin, sam interfejs chodzi bezproblemowo z innym autem (też 3pin, fiat, oraz po odłączeniu przejściówki na 3pin działa z OBD2). Niestety na dwóch laptopach i dwóch systemach jest to samo. Mam interfejs z viaken, Vag kkl bez przełącznika. W ustawieniach programu zmieniane opcje dotyczące komunikacji na slow, nic nie pomagało.
Witam wszystkich. Czy wie ktos jak znalezc wlasciwe wartosci dla silnika 1.9 JTDm 159 2008 ?
Wiadomo, te wszystkie liczby w parametrach FESa nic mi nie mowia.sam sobie nie zdiagnozuje. z gory dzieki
Czy FES lub MES działa na Windows 8?