W koncu doczekalismy sie Alfy w NFSZaczałem jezdzic i jest to moj ulubiony samochód
Szkoda tylko ze z czasem zeby zdobywac uznanie trzeba dokonac profanacji auta, czyli tunningu ;//
W koncu doczekalismy sie Alfy w NFSZaczałem jezdzic i jest to moj ulubiony samochód
Szkoda tylko ze z czasem zeby zdobywac uznanie trzeba dokonac profanacji auta, czyli tunningu ;//
ee co to za wloty na masce.. ale fuszerka![]()
całkiem fajne fele .
musze sobie skołowa ta gierke.... :twisted:
pozdrawiam
przeszedlem nia 80% gry, potem jezdzilem mazde ktora dostalem (bo za pieniadze bym jej nie kupil), a drifty jakas taksowka przechodzilem (mercedresem)
gre skonczylem w 2 doby, ale kumpel mi pomagal![]()
heheh ja mam od wczoraj zrobilem 14% oczywiscie wlaczam gre i o kurwa brera ja pier **** i od razu wybor auta oczywisty i tylko zmienilem kolorek na czerwony alfa roso wstawiłem 22 cal oponki i tunik osiągów![]()
robie dokładnie tak samo - kolor czarny, ładne felgi i poprawa osiagów. Zadnych spojlerów itp.
Kariera na 100% a co do Brery to szkoda że za długo sie nie da nią pośmigać bo nie daje rady![]()
Pozdrawiam
Michał (p.maiki)
Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014
p.maiki, z tego co zauwazylem juz w nfsu ta gra jest robiona tak, zeby poziom trudnosci byl zblizony bez wzgledu na fure... jak jakichs wyscigow nie moglem przejsc brera to mazda tez bez problemow sie nie udawalo... jest roznica, ale mysle, ze przy wiekszym wysilku i brera by sie cala gre przeszlo![]()
PowodzeniaNapisał Tuti
![]()
Pozdrawiam
Michał (p.maiki)
Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014
Oj by sie nie przeszlo chyba........ja minolem 50%gry u kumpla gram i coraz jest trudniej z nimi chociaż że mam 10 kg NITRO (najlepsze) i mam pakiety wyscigowe wszystko mam na maksa silnik turbo itp. jeszcze pare procentów przejde gry brerą moze do 75 ale potem to se musze zmienic samochod:/ pozdro...../