Subaru jak Alfa

skopek

Nowy
Auto
AR 146 1.4 TS (sold) / AR 166 2.4 JTD 10V / AR Spider 2.0 TS / AR 159 2.4 JTDm
Przecież Tribeca już od dawna jeździ po ulicach:) Brzydkie toto i już wycofane z produkcji.

To Subaru Tribeca, który jest produkowany seryjnie od 2005 roku. Koncept AR Kamal z 2003 roku jest faktycznie trochę*podobny z "twarzy"
241.jpg

Powiem, że nawet trochę bardziej niż trochę. Jak ostatnio zobaczyłem Subaru na drodze z daleka od razu pomyślałem o tej Alfie. W ogóle moim zdaniem Alfa powinna poszerzać swoją ofertę o auta w różnych klasach, bo jeśli coś ma wyglądać to to musi być Alfa.

Ostatnia edycja:
Faktycznie podobne. Ja czasami mylę Seaty z Alfami ;/ jak widzę auto jeszcze daleko ;/ zgroza

Faktycznie podobne. Ja czasami mylę Seaty z Alfami
to było jakoś tak: w Alfie zwolnili głównego projektanta a w Seacie sam odszedł od nich ich główny projektant. Do Alfy przyszedł ten od Seata a w Seacie zatrudnili tego od Alfy :D ogółem to nastała wymiana projektantów :D kiedys bylem w Londynie na targach motoryzacyjnych w 2006- zobaczyłem Seata Leona od tyłu, 1 myśł - Alfa 147 ;) odgrzebałem nawet zdjęcia na dysku, ajjj jakiego pięknego Spidera sfotografowałem ;)

Ja czasami mylę Seaty z Alfami ;/ jak widzę auto jeszcze daleko ;/ zgroza
Seaty mają większe lampy i bardziej kwadaratowe

de'Silva już się wypalił, rąbie wszystko na jeden wzór tylko lekko modyfikuje, w dodatku parę rzeczy to są stare rzeczy odgrzewane przez niego które wymyślił w Alfie

No ale w takim razie możemy chyba mówić że seaty są podróbą Alfy...

a tam tribeca... auta ze stajni Ssanyong to do dopiero są cuda estetyki:))) Tribeca jest pokraczna ale przy Ssanyongu wygląda jak Monica Belucci przy Angeli Merkel.

Amortyzatory
Powrót