Eper działający i po polsku

Coś konkretnego chcesz sprawdzić? mam dostęp

Cześć, mam też wielką prośbę, o sprawdzenie sprężyn i amortyzatorów do Giulii Quadrifoglio po 2020, najbardziej interesuje mnie 2024 i info, czy Super Sport ma inne komponenty. Niestety Partslink24 kończy się na MY2023. Ciekawią mnie nie tylko numery, ale też info czy / kiedy były rewizje tych części. Np. wygląda na to, że sprężyny mają nowa wersję po Czerwcu 2022.

Czy jesteś z okolic Katowic lub Krakowa? Chętnię się jakoś odwdzięczę ^^

Ostatnia edycja:
Czyli już, umówmy się, 10 letnich szrotów, bo auta są zdecydowanie coraz gorszej jakości, nie ma możliwości lustrowania wyposażenia, części itp. w eper?

Czyli już, umówmy się, 10 letnich szrotów, bo auta są zdecydowanie coraz gorszej jakości, nie ma możliwości lustrowania wyposażenia, części itp. w eper?

Oczywiście, że jest możliwość, ale nie za darmo :)

Jeśli ktoś potrzebuje wersję offline, to mogę na priv dać namiar na wersję ed. 84.
Ale trzeba pamiętać, że Giulii i Stelvio tam nie uświadczymy.

Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka

Proszę o przesłanie namiaru na v.84

z góry dziękuję.

Wyślijcie na pw maile :)

Mam kilka pytań.
1. Czy jest Eper na płycie CD/DVD? Może być jakaś starsza wersja do starych modeli.
2. Czy ktoś mógłby sprawdzić jaki numer części jest dla Centralki Airbag modelu Giulia z końca 2024 nr VIN ZAREAFDN1R7690122 oraz jakie były numery tej części wcześniej?
3. Czy jest gdzieś link do Eper który działa i zawiera aktualne modele AR?
4. Czy ktoś mógłby sprawdzić co to za część o numerze 50575448 ?
Z góry b.dziękuję za odpowiedzi.

Jest jeszcze dostępny eper? Wysłałem Ci FXX e-mail na PW.

Ostatnia edycja:
Hej, na próbę jeżeli znajdzie się kilku chętnych to mogę udostępnić pulpit z podłączoną przeglądarką z aktualnym eper. Każdy będzie mieć po godzinie na sprawdzenie wszystkich części które go interesują. Ważne abyśmy wszyscy zmieścili się w przeciągu jednego dnia więc max. to jakieś 15 osób. Przy 15 osobach koszt godziny korzystania to będzie 5 złotych. Przy mniejszej ilości odpowiednio więcej, jeżeli tylko dwie osoby to wyjdzie jakieś 38 złotych. Podłączenie za pomocą TeamViever. Poniżej link do pliku z harmonogramem wolnych miejsc, piszcie na PW będę uzupełniać kto i kiedy jest chętny.
Wstępnie dwa dni do wyboru, zobaczymy kiedy będzie więcej chętnych i wtedy wybierzemy jeden dzień.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1R2HbAHqNm8PmX7EWsCB1PuPJ84Fxg_pFv9T_Ge5M7oY/edit?usp=sharing

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót