Eper działający i po polsku

Skąd sie biora niescislosci zwiazane z silnikami na eper? Juz drugi raz spotkałem się z faktem, ze na eper pokazuje 1.9, a na aukcji 2.4. Swap czy blad w systemie?

Skąd sie biora niescislosci zwiazane z silnikami na eper? Juz drugi raz spotkałem się z faktem, ze na eper pokazuje 1.9, a na aukcji 2.4. Swap czy blad w systemie?

Mojego auta w ogóle nie znajduje - więc chyba kupiłem lewe z przebitymi numerami (w salonie).

Według mnie ta wersja działa lepiej
eper.fiatforum.com/eper/navi?DRIVE=S&GUI_LANG=6&LANGUAGE=6&COUNTRY=023&DRV=S&searchButton=Go%21&KEY=STARTUP

Sprawdziłem kilka dni temu i działał. Dziś już nie:(

Nie wiem czy ten link już był podawany, ale jest i w miarę świeży i po polsku. Trzeba tylko zmienić język na polski poprzez kliknięcie w prawym górnym rogu na "LANGUAGE" i wybranie z listy rozwijanej języka polskiego. Sprawdzałem - działa :)

https://www.pekidi.com

U mnie to samo, nie znajduje samochodu.
Większość tych linków działa, ale nie ma modeli po 2015 r. stąd m.in. Giulia i Stelvio są niedostępne.

Do bravo II działa, do Giulietty z końca 2015 roku nie działa...

Ostatnia edycja offline to ed. 84 z 2014 roku.

Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka

Mi coś te strony nie chcą działać tak jak powinny, ale znalazłem nareszcie działającego epera offline na chomiku.

Ściągnąłem i nie wiem jak to otworzyć by działało? Rozumiem, iż można załadować obraz ISO lub zainstalować? Czym uruchomić?

EPER na pekidi.com działa, jednakże jest także maszynką do zarabiania na reklamach. Niby nic w tym złego, ale admin trochę przesadził, niemalże każde kliknięcie powoduje wyświetlenie jakiegoś agresywnego popupa.
Polecam tylko i wyłączenie przeglądanie w Mozilla Firefox z zainstalowanym dodatkiem "Popup Blocker (strict)" - tylko wtedy da się tego normalnie używać.

To pekidi.com to bym zaznaczył, że na własną odpowiedzialność ;)

pekidi.jpg

Ma ktoś dostęp do działającego i oczywiście niepłatnego ???

Amortyzatory
Powrót