Witam, znacie jakis sposob jak zatuszowac wlasnie taka dziure? Czy da rade domowym sposobem czy raczej u specjalisty? Jezeli by to pomoglo to moge wrzucic foto![]()
Witam, znacie jakis sposob jak zatuszowac wlasnie taka dziure? Czy da rade domowym sposobem czy raczej u specjalisty? Jezeli by to pomoglo to moge wrzucic foto![]()
Jak wypaliłes dziurę na wylot to możesz spróbować zaszyć chociaż estetycznie to nie będzie. A jaką masz tapicerkę ?
miałem ten sam problem zdjąłem tylną kanapę i tam pod spodem był nadmiar materiału wyciąłem takie samo kółeczko bardzo dokładnie i delikatnie wszyłem ale trochę widac jednak nie jest to to samo lecz nie rzuca się w oczy - ja nie palę i nikt w moim aucie nie zapali ale takie już kupiłem![]()
mam taki rodzaj:
http://photos01.otomoto.pl/photos/or...C4902628_6.jpg
dziura jest na tym jasnym prostokacie, aha no i nie ja to wypalilem bo w zyciu bym nie zapalil fajki w mojej funi![]()
Zabiłbym barana który by mi zapalił w samochodzie...a juz wogóle to jaky dziure wypalił w tapicerce... Wrrrr![]()
Pikero miał dobry sposób ja tez w moim starym autku miałem jape od papierosa i zrobiłem podobnie... Spróbuj po zegarmistrzowsku wyciac i podszyć od spodu, zawsze to lepsze niz dziura...
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Jest jeszcze jeden sposób może trochę niezbyt estetyczny, możesz coś naszyć na nią. Może jakiś napis Alfa Romeo itp. No ale to zależy w którym miejscu jest ta dziura.
Można zacerować nicią w kolorze, tak jak nasze babki lub prababki cerowały dziury w skarpetach.