Belfer
Nowy
- Auto
- Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD
tak jak pisałem wcześniej model sie nazywa 2S dokładnie taki jak na tym filmie , na tamte czasy to była najsilniejsza opcja ale technika przez 2 lata poszła do przodu dlatego dziś wybrał bym nieco inne - jeszcze troche lepsze i silniejsze. Na nielegalnego HID-a nie dał bym się drugi raz namówić. Policja , ITD , stacje diagnostyczne są na HID conversion kit szczególnie wyczulone (znając skalę zjawiska) a w razie kontroli sprawdzenie czy zamontowany jest xenon bez zagladania pod maske trwa kilka sekund , mnie już raz dowód rejestracyjny zabrali więc wystarczy.
Barwa światła ładna. Widmo też ok. Jak na produkt sprzed 2 lat to efekty bdb. Tylko jak z trwałością. Czy są na tyle szczelne, że zmiany temperatur nie powodują osadzania się wilgoci w tubie szklanej? Ja widziałem kilka takich żarówek po dość krótkim użytkowaniu i właśnie ze względu na wilgoć szybko się psuły.
Ty je użytkujesz od 2 lat? Inna sprawa, że nie widzę tych z ciepłotą 5000K. Wszędzie 6000...
- - - Updated - - -
Jak nie masz soczewek to jakakolwiek zmiana źródła to poroniony pomysł..... ja właśnie regeneruję sobie w 159 i chyba się skuszę na ten led. W 166 mam ksenon ori a w bravolocie przeszczep ori z 166 :sarcastic: więc w 159 jestem ślepy.
Kup Pan te ledy do 159 i przetestuj
Ja mam niby dwa oryginalne Xenony do 159 na strychu ale nie bardzo mi się uśmiecha dorabianie spryskiwaczy itd.
Patrząc na efekty tych żarówek z Giulietty też mnie kusi, żeby być beta-testerem w 159.
Ostatnia edycja: