Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Następnie po - pardon - obok Alfy będzie kolejna Alfa
A poza tym lubię Maserati, Jaguary i Jeep'y.
Trzeba uważać co się kupuje, a nie zganiać na markę/model![]()
Jakoś się tak dziwnie składa, że w Hondach nie trzeba myć odmy co 40-50 tys km, elementy gumowe nie są do wymiany po 150 tys. km i td. EGR nie jest tam powszechnym problemem, podobnie idiotycznie zaprojektowane klapy wirowe*, komputer nie wyrzuca dziwnych błędów raz na 2-3 miesiące i tak można jeszcze długo wymieniać jeśli chodzi o jakość wykonania czy rozwiązania techniczne.
To ma ścisły związek z marką. Auto mam w bardzo dobrym stanie technicznym, wątpię, że znajdziesz wiele 159 w podobnym.
Za przeproszeniem pierdzielenie o szopenie.To ma związek nie z marka tylko z serwisowaniem. Miałem 3 Alfy 147, Giuliette i teraz mam Giulie. Powodem jest Januszowanie na serwisie. Jak były moje to nic się nie działo, tylko ja wstawiałem raz na rok do serwisu i robiłem wszystko co trzeba było tak żeby kolejny rok przejeździć i zawsze na oryginalnych częściach. Ludzie nie rozumieją, że koszty serwisu rosną z czasem i 6 letnie auto jest droższe w utrzymaniu niż nowe. Jeśli oszczędzasz na częściach to nie miej pretensji do marki tylko do siebie
Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk
Bobby nie przekonasz , szkoda nerwów.