• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Sprawdzenie VIN

• Autor wątku Autor wątku pawel555
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witajcie,

Proszę o sprawdzenie samochodu po numerze VIN: ZAR93700005252524 (01) - sprowadzony z Belgii.

Z góry dziękuję.

Ostatnia edycja:
Sugerujesz: "trzymaj się z daleka"
-czyli w sumie nie mam co jechać do ASO, popatrzą z 'wierzchu' i tyle. Historii tam nie ma, kurde nawet przeglądów?

a i jeszcze raz dziękuję za pomoc:)

Sugerujesz: "trzymaj się z daleka"
-czyli w sumie nie mam co jechać do ASO, popatrzą z 'wierzchu' i tyle. Historii tam nie ma, kurde nawet przeglądów?

a i jeszcze raz dziękuję za pomoc:)

Niekoniecznie, ale nie jest to żadna "okazja", tylko być może np. kwestia ceny. Jeden przegląd ma niby wbity w książkę, ale szczegóły może mieć jedynie ten konkretny serwis w bazie wewnętrznej, bo do centralnej go nie wprowadzili.

Moje marzenie -Alfa Brera,czy ktoś może sprawdzić? :)
ZAR93900005032551

Witam, bardzo proszę o sprawdzenie nr VIN: ZAR93600000096987. Pozdrawiam

Hej,
Bardzo proszę o sprawdzenie poniższego vinu, bardzo zależy mi przebiegu
Zar93700021236756
Dziękuje

Prosze o sprawdzenie VIN - ZAR95500001120249 Mito

Witam proszę o sprawdzenie VIN; ZAR 94000007081892.GIULIETTA z AUSTRII.Dzięki i pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót