Bardzo ciekawe ogłoszenie sprzedaży alfy 156

Gdyby taki był to w dziale "Żałosne".

Napocił się z tą historyjką, a to tylko tani rodzinnowóz w najsłabszej wersji silnika.
Paląca się kntrolka check engine (silnik odpalony), mało bajurki w baku, ale za to ubabrane koło wlewu paliwa - cóż - niektórzy wolą lać z beczki, albo nie umyć samochodu od ostatnich 1000km.
Podstawowe uszczerbione alusy. Oponka zimowa, bo pewnie letnie zjechane - na dodatek dolna półka - chyba dębica frigo.....

Przerost formy nad treścią.....

Na koniec zapomniał podać nr telefonu. Ehh ta miłość do AR :)

Link do tego ogłoszenia w hyde parku już się pojawił ze 4 razy na pewno. Ale nieważne bo sam opis jest mistrzowski z jajem i fantazją jak przystało na Alfistę.

Napocił się z tą historyjką, a to tylko tani rodzinnowóz w najsłabszej wersji silnika.
Paląca się kntrolka check engine (silnik odpalony), mało bajurki w baku, ale za to ubabrane koło wlewu paliwa - cóż - niektórzy wolą lać z beczki, albo nie umyć samochodu od ostatnich 1000km.
Podstawowe uszczerbione alusy. Oponka zimowa, bo pewnie letnie zjechane - na dodatek dolna półka - chyba dębica frigo.....

Na koniec zapomniał podać nr telefonu. Ehh ta miłość do AR
Sorry twardy, bez urazy ale gdyby to był anonimowy komentarz, to bym powiedział że na 100% napisał go maruda, malkontent, posiadacz Skody albo Volkswagena :P

Dobre dobre. I tej jako "jednej z niewielu" na handel udało się przejechać 260 tys km przez 11 lat. Wszystkie inne od handlarzyn mają po 150- 190. W dizlu.

A mi ogloszenie bardzo sie podoba. Wiele celnych zwrotow i humoru.
A samochod traktowany jako zwykle auto i uzywane do roznych celow o czym sprzedajcy pisze.
Nie obchodzil sue z nim jak z jajem bo to nie jest zaden unikalnt model z limitiwanej serii

Wiec nie ma co przesadzac ze skakaniem wkolo niego.
I nie mowimy o aucie za 99 tys tylko za 9 tys

Na koniec zapomniał podać nr telefonu. Ehh ta miłość do AR :)

do tego musisz podejsc na luzie i nie zawsze ważna jest jednostka napedowa... Widac niektórzy to w życiu zawsze powazni są:) troche luzu

Ale ja nie marudze, ze coś mi się nie podoba.
Alfa wystawiona, cena ok, ogłoszenie bez nr telefonu - bardzo na luzie do tego podszedłem.

Po prostu opis jak do V6 sportwagona z przebiegiem 20.000km.

Właściciel to na pewno jest Alfisti, ale komu będzie się chciało czytać te anegdotki :)

Pozdr

Mi też się miło przeczytało:)
natrudził się człowiek troche ale fajny efekt końcowy.

Mi nie, niestety teraz taka moda na "fajne opisy" wszędzie tego pełno. Wystarczy napisać podstawowe info dot. samochody, dobre zdjęcia dołączyć a kupiec se sam zweryfikuje co i jak, bez przeczytania "komicznych dodatków" Oczywiście to tylko moje zdanie a sprzedawca niech se pisze jakie tylko chce poematy. Ostatnio szukałem samochodu pół roku temu i niechęć złapałem do tego typu ogłoszeń.

Mistrz ogloszenie ,chcial zrobic to po swojemu i zrobil. Brawo Szczepan.." bo nic nie puka i nic nie stuka tylko w trumnie albo w sercu komornika. " Ale za to, to masz u mnie kreche, bo moja zona jest komornikiem ;]

jak dla Mnie spoko , nad opisem trochę siedział wiec szacuneczek ,
a jeśli ktoś woli opis typu

sprzedam i numer telefonu to jego sprawa

Mi sie rowniez milo czytalo... Bardzo fajne anegdotki dot. marki. Taka sztuka uzytkowa, jak Alfa ;)

Super gość,nie dość że szczerze opisał swoją belle to jeszcze z jajem. Brawo Szczepan dawno się tak nie uśmiałem:)

Amortyzatory
Powrót