U mnie tez na osiedlu kobieta ma w audi TT rejestracje N1 IZKA![]()
U mnie tez na osiedlu kobieta ma w audi TT rejestracje N1 IZKA![]()
dla mnie indywidualne tablice to wiocha (toleruje w przypadku firm), ale każdy ma prawo wyboru za 1 tyś zł zafundowałbym alfie porządny przegląd i wymianę przynajmiej kilku podstawowych elementów eksploatacyjnych ....
Panowie nie rozumiem Was totalnie,chłopak poprosiłl o jakies pomysly a nie o teksty typu wiocha,szpanerwstwo itp,nie tego sie tyczy temat !!.Jesli ktos ma ochote to prosze zaloyc nowy np.co sadzicie o... ludzie troche kultury !
z tych 2 propozycji wybrałbym EO ALFA
a moze sie skusisz ... na ... Romeo :mrgreen:
Napewno musisz miec cyfre jedna. Domyslam sie ze litere regionu masz E, a cyfre dobierzesz 0, ja bym proponowal E0 AR166Ale nie wiem czy sie da taka, hehe
Mnie podoba sie to ostatnie...
albo moze cos wzgledem silnika?
V6 na przyklad![]()
Ja rowniez wybralbym ta opcjeNapisał Korczu
Jak bym mial na to kaske to pewnie tak bym nazwal swoja rejestracje :wink:
ZŁOM rządzi !!!! Podoba mi się, bo przewrotność takiego napisu na błyszczącej 166 jest powalająca, kto zajarzy do dobrze a reszta niech zachodzi w głowę o co chodzi![]()
Gdybym coś takiego zobaczył to na pewno nie pomyślałbym że to szpanerstwo, doceniłbym wtedy dopiero fakt wywalenia 1000 zł na drobny żarcik.
W przeciwieństwie do wszystkich napisów typu 166, ALFA itp czyli dublowania tego co już na jest na tylnej klapie i nic nowego nie wnosi. Takie napisy, jak też i imiona, według mnie oczywiście, to raczej tylko szpan i niestety nic więcej.
BELLA mogłoby by być.
Angielskie krótkie hasełka są zwykle treściwsze, więc może np UGLY ? albo SLOW , ale tu żart zaczyna się chyba od 2,5 v6![]()
Tak wogóle to jadąc do urzędu miasta osobiście zapewne i tak zostawiłbym tę kasę w salonie car audio![]()
pozdrawiam
a ja bym załatwił rejestrację P0 BABCIDD
ale tak to chyba bella choć ten złom całkiem całkiem![]()
Przecież wiadomo, że to bella, czy alfa. Predzej Moja Bella, chociaż... Ja bym wyeksponowała na takiej tablicy coś czego nie widac, a co chciałabym pokazać wszystkim. Ale to raczej musisz zrobić sam.
A swoją drogą dlaczego myślałeś EO ALFA - co miało oznaczać to EO?
Taka rejestracja już jest w Poznaniu i ma ją gość który jeździ PT Cruiserem.Napisał mrutyna
![]()