Kilku znajomych leje 2t plus o sobie chwala. Kilka stron wczesniej tez polecaja ten olej
wyskrobane z iphone 6 plus
Kilku znajomych leje 2t plus o sobie chwala. Kilka stron wczesniej tez polecaja ten olej
wyskrobane z iphone 6 plus
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
Jeżeli wtryskiwacze pracują ciszej na 2t, a bez niego głośniej to logiczne, że mogą się kończyć co? Też pozwolę sobie raz po raz zalać olej do 2t i wszystko ok jest..
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę // Platon.
Była Marea 2.4TD HLX 125KM '98r
Była Marea 2.4JTD ELX 131KM '99r
Była 166 2.4JTD 10v 150KM '03r
Była 166 2.4JTDm 20v 175KM @ 238KM 504Nm by @sdero '04r
Jest 166 2.4M-jet 20v 2006r @ ?
Masz problem z autem ? Chcesz usunąć klapy wirowe, DPF bądź EGR ?
Zrobić kompleksową diagnostykę ?
Wymiany rozrządów/eksploatacja i remonty silników ?
Załatwimy nawet programowo !
Zapraszam na nasz warsztat.
Dzisiaj zakupilem 2T na Statoil, 28zl i pisze że Low Smoke jest koloru niebieskiego , zielonkawy coś w tym stylu , jak myślicie nada się czy nie bardzo ....
RAFAŁ ...![]()
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Haha.. No raczej nie ma, bo olej 2T zasadniczo nie jest do diesli. Jest za to w sieci, a może i w tym temacie rozpiska jakie oleje 2T posiadają najmniejszą ilość popiołów, które skutecznie zapychają kanaliki DPF'a. Warto poczytać i wybrać odpowiedni olej do auta z DPF. Ja póki co nie zauważyłem jakiś spektakularnych zmian na + po zastosowaniu oleju 2T. Kultura pracy oraz dynamika silnika bez zmian. Nie zmieniło się także spalanie. Lekką poprawę odnotowałem na korekcjach wtrysków na zimnym silniku. Ale to właściwie wszystko. Na okres zimowy doleję raczej AMSOIL Diesel Injector Clean + Cold Flow, To depresator i czyszczenie wtrysków w jednym. Może coś z tego będzie.
Ja przestałem jakiś czas temu dolewac 2T do ON, bo przy butowaniu puszczal niezle baki.
Jak odstawilem owe oleje i zacząłem lac Amsoila do Cr w podwójnej dawce to spadlo spalanie i silnik zdecydowanie lepiej odpala.
Chociaż na początku byłem sceptycznie nastawiony do tego dodatku.
Teraz nawet do benzyniaka leje rowniez Amsa i nie wiem jak to możliwe, ale silnik zdecydowanie lepiej pali niż na samej benzynie.
Jedyny minus tego dodatku to cena...
W jakich proporcjach lejecie Black Arrow Diesel Skydd? dziś tankując paliwko widziałem jak pewien pan do swojego S60 wlał cały litr tego specyfiku. Zerkając na półkę jak nic jest napisane ze opakowanie wystarcza na 500l ropy
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
Nic mu nie będzie.
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
500 ml środka na 500l ropy lub litr środka na 1000 litórw ropyTak producenci zalecają.