Nie obraz sie, ale za darmo bym ich nie chcial
o ile mi się wydaje to te Drag to taka masówka no-name.. co na allegro tego sporo.. to jak widziałem komplet na allegro oscylował koło 1000 za nowe.. więc używane chyba będą kiepsko schodzić..
Ale mogę się mylić.. z tym mi się kojarzy nazwa Drag i ten wzór ala BMW serii 6
Wiem o tym że są brzydkie i kompletnie nie pasują do alfy do bmw bardziej.
Te Drag też mi chiną zawala i dlatego sie pytałem ile mniej więcej moge za nie ściągnąć bo musze zmienić.
ze 300-400 zl powinieneś dostać ( felgi ) , a jak by były jeszcze na nich opony zimowe , to zawsze to lepjej niż stalówki (przynajmniej ja bym wolał jakiekolwiek alu na zime niż stalówki ) . A może komuś się wzór spodoba , i opony jak przyzwoite to te 500-600 zl może dostaniesz za komplet z oponami.
Ostatnia z Alf : Alfa Romeo 159 ,
Teraz: Mercedes CLS 55 AMG & Suzuki SV 1000S
OD DUŻEGO SILNIKA LEPSZY JEST ? ..... JESZCZE WIĘKSZY SILNIK
Ostatnio kupiłem oryginalna alu 16" malowane proszkowo z zimówkami na dwa sezony za 400 na alledrogo, może to będzie jakiś odnośnik.
Coś a`la BMW M5... Sprawdz jakie auta maja podobny rozstaw i może popchnij je w lepszej cenie jako felgi do innego samochodu. Do AR to średnio pasują. Troszku mały rozmiar. W 17 cali mogły by wyglądac ciekawie. Nie mówiąc ze fotke dałeś kiepską. Zrób taka , żeby całe auto było widać.
[C
nie przesadzajcie juz z tymi cenami na złomie daja weicej ^^
w temacie piszesz o cenie za felgi z oponami, więc podaj jeszcze rozmiar i markę oponymoże chociaż tu Ci coś podpowiem, bo na tych felgach się nie znam