Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Na nowe opony myślałem już o czymś "katalogowym" czyli albo 186/65 albo 205/60 i teraz moje pytanie - jak wielkie różnice w prowadzeniu są między tymi oponami?
Dwa problemy:
1) Jak już pisałem - nie przepadam za szerokimi felgami. 15'' są dla mnie ok, 156 mi się na takich podoba.
2) $$$$$ - mam 3 komplety 15'' koniczynek. Co prawda jeden komplet do renowacji, ale to przed wymianą letnich załatwię, pozostałe dwa pewnie sprzedam. A 16'' żadnego![]()
Czyli mierzyć w 205/60 R15? Ok. A jak z firmą? Myślałem o takich samych Pirelli P6 jak mam obecnie (ew. po oszczędności P1), tylko właśnie 205/60. Tak samo jak ze 195 wielkiego doświadczenia z firmą nie mam - Brava jeździła na jakiejś Dębicy, Bravo na Continentalach Contactach.
Za niewiele wiecej mozesz zlapac koreańskie nexeny np N6000 lub N8000. Ja tak zrobie
cenowo jeszcze to udźwignę, a jeździłeś już na takich? możesz coś więcej powiedzieć?
ok w takim razie nie będę cudowałzakupuję nexeny
dzięki za opinie
![]()