Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
miedzy 205/50 R17 a 225/45R17 jest tylko 2,5mm róznicy na srednicy wiec teoretycznie komfort tlumienia ten sam ale taka szerokosc mnie przeraza zwlasza w koleinach :/
Czy na tym wogóle da się jezdzić ?? i czy jest sens pchac takiego lacza do silniczka 1.8 ??
Zestawienie 205/50 wygrywa bravuris a 225/45 BFGoodrich G-Grip
Dodam że nie chciałbym wkładać obniżających sprezyn a jesli juz to max -20mm (ale i tak nie chce)
Doradźcie co tu wybrać
ja mam 225 i spadku mocy jakiegos nie czuje, ani wzrostu zuzycia paliwa ( pewnie jakies tam jest) w kolejnach jest gorzej, ale bez tragedii (mialem wczesniej 185, wiec koleiny mnie nie obchodzily)
miedzy 205/50 R17 a 225/45R17 jest tylko 2,5mm róznicy na srednicy wiec teoretycznie komfort tlumienia ten sam ale taka szerokosc mnie przeraza zwlasza w koleinach :/
Czy na tym wogóle da się jezdzić ??
moze nie do konca w temacie ale przeczytalem gdzies ze 156 na 17" bez obnizonego zawiasu wyglada jak na szczudłach Prawda to ??
Przecież średnica zewnętrzna koła się nie zmieni 195/65 R15 a 225/45 R17
Do kartonu czemu nie ... jak sie rozbije to przynajmniej nie bedzie szkoda ...Nie ważne czy nowe czy stare, aby bieżnik był gruby no i dziur nie było.