omen
Nowy
dziwię się ludzim, że kupują ten badziew czyt t1r
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
miałeś ?dziwię się ludzim, że kupują ten badziew czyt t1r
dziwię się ludzim, że kupują ten badziew czyt t1r
w sklepach int. są od ok 380zł
ale przed zakupem na wskazanej aukcji zapytałbym o DOT bo nie ma o tym ani słowa na tej aukcji
- - Updated - - -
żeby się nie okazało że kupujemy jakieś leżaki magazynowe![]()
sessa sie ściera nawet dosyć szybko, jeśli chce się miękką oponę to trzeba się z tym liczyć.miałeś ?
czy tylko piszesz ? bo miałeś / masz sessanty i polecasz a nawet tu u nas na forum były wpisy że lipa , że się ściera itp
ja bym polecił toyo i chętnie kupię raz jeszcze
dobra opona , dobrze klejąca , na mokrym tez ok było , cicha nawet jak na swój bieżnik , cenowo też ok , ścieralność niska
polecam
np moje toyo po sezonie mierzone przez rzeczoznawcę czy jak mu tam po wypadku miały na jesieni 7,76mm
dla mnie rewelacja
Mam sessanty, miałem t1rsessa sie ściera nawet dosyć szybko, jeśli chce się miękką oponę to trzeba się z tym liczyć.
Co do T1r opona jest bezwzględna w zakrętach nie piszczy i puszcza nagle nie dając o tym wcześniej znać. Dlatego ja bałbym się to założyć szczególnie jak lubi się polatać na maks możliwości po zakrętach.
dostałem odpowiedz że oryginały DOT 2013