świece zapłonowe -czy warto zamienniki??

• Autor wątku Autor wątku galczynski6
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Powiem tak, na zamiennikach brisk silver mam już przejechane 34 000 km i dalej pięknie chodzą.

Nie ma oznaczeń fabrycznych NGK,Denso japońskie też są w podobnej cenie,sprzedałam już parę klijenci są zadowoleni.

Ja takie miałem w TS i sprawowały się bez zarzutu. Wymieniaj śmiało! Moim zdaniem nie warto inwestować w platynę skoro są dobre zamienniki. Przy twoich przebiegach bym się nawet nie zastanawiał i brał te!!!
Ale to tylko moje zdanie.
Pozdrawiam Rychu

w IC przy upustach, 8 sztuk obecnie wychodzi jakieś 340 - 360 zł brutto za platyny do mojej Gtv, nie wiem jak do 147

A jeszcze jedno jeśli robisz tylko około 7 tys.rocznie spokojnie montuj,świece platynowe są droższe ale wystarczają na około 90tys.km.

Głupie gadanie, a jeśli robisz około 120 000 km rocznie spokojnie montuj, świece platynowe są droższe ale wystarczą na około 90 tys. km.

Głupie gadanie, a jeśli robisz około 120 000 km rocznie spokojnie montuj, świece platynowe są droższe ale wystarczą na około 90 tys. km.

Co Ty piszesz jakie 120 tys rocznie.

- - - Updated - - -

I kogo to głupie gadanie ?

Czytaj ze zrozumieniem chłopcze, co to za różnica ile kilometrów robi? Bo wg Ciebie jak robi 7 tys. to niech montuje, a jak by robił 120 tys. to co?

Anet płeć zmieniłaś ??

sory za off top ale nie mogłem sie powstrzymać

Kupowałem NGK tylko ze do vectry b w gazie też tańsze i byłem z nich bardzo zadowolonych

Ostatnia edycja:
Kupuj Denso, nie bierz NGK. NGK spadły z jakością od momentu kiedy zaczęto produkować je m.in. w Chinach i we Francji.

Co tam dla niektórych mogę być chłopcem.

- - - Updated - - -

Na świecach o których mowa,przebieg wynosi wg.producenta 1 elektroda do 30tys.km,3 elektrody do 60tys.

- - - Updated - - -

Jeśli masz gaz świece powinno wymienić się częściej.

ANET - chłop
ANETA - baba
chyba że ktoś sobie coś obciął lub dosztukował.

ja się zraziłem do ngk ze względu na dużą ilość podróbek - ułamała nam się w motocyklu.

Amortyzatory
Powrót