Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wszystko zależy od producenta, np. modele firmy MR nawet w skali 1:43 są niesamowite, także w sferze szczegółów (niestety mają swoją cenę).
Jednak wybór modeli jest prawie pełny.
A 155 po lifcie w wersji cywilnej (nie wyścigowa) ktoś robi?
Mówisz i maszJa kleje modele, głównie samoloty, ale myślałem o złożeniu jakiejś alfy. A tu bida z nyndzom, plastikowych Alf do składania praktycznie nie ma. Ot, parę modeli w większości tych starszych. A myślałem, że sobie "swoją" 156 złożę
malin2k5, ja pytam o polift a Ty pokazujesz przedlift i to w dodatku w dieslu.
Moja kolekcja na razie liczy tylko 11 sztuk i i w ostatnich dniach nabyłem dwa kolejne modele 1-18
- Spider
- 147
Nie, na razie te dwa modele przyjechały z Niemiec i stanęły na półce, po obserwacjach to może coś w weekend bym upolowałJak tam Panie Michale, coś rośnie
Przydał by się również worek pieniędzy na to hobbyPrzydałaby się kopiarka 3D
Nie, na razie te dwa modele przyjechały z Niemiec i stanęły na półce, po obserwacjach to może coś w weekend bym upolowałChociaż zastanawiam się nad Alfetta w promocji jest w skali 1:24
Ostatnio widziałem ciekawy zestaw 147 wraz z podjazdem na przednie koła i leżącym mechanikiem ludkiem
Nie no Twoja kolekcja jest nie do doścignięcia![]()
Przydał by się również worek pieniędzy na to hobby
To jakie są kolejne modele w planch?![]()
gdzie zakupowałeś modele?
z chęcią sprawił bym sobie 147![]()
Biała GTA to chyba jakiś rodzynek? Poza czerwoną i chyba czarną nie widziałem nicJa właśnie wybieram się do Reichu, gdzie czeka na mnie przy okazji biała GTA #98 1-18 z Autoarta
a i Twoja kolekcja urośnie zanim się obejrzysz
Alfetta 1-24 z serii na stulecie jest ok (mam), ale możesz też zapolować na tą 1-!8 z Autoarta, kiedyś w Rybniku ktoś miał ją w niezłej cenie,
co do zestawu z ebay-a to czekam kiedy go przygniecie
a co do planów, cóż... poszukam chyba drugiej 156 GTA - na części do GT... V6 (chcę zrobić replikę swojej, jedyny problem to nie identyczne felgi, stąd ta kopiarka 3D )
Ja zbieram tylko czerwone dwu lub trzy-dżwiowe Alfy w skali 1:43. Mam już 10 i narazie chyba nic nie dopnę, ponieważ uważam, że kolekcja powinna zawierać modele z jednej firmy (ja zbieram włoskiej M4 - nie za drogie, ale przystępnej jakości). Każda firma ma inną jakość, inne detale i modele postawione jeden przy drugim mogą znacznie się różnić. No i inne gablotki.
Ale pasja mnie wciągnęła i mam dodatkowo jeszcze 75 wersje sportową próbną (bez numeru), a w planach Romeo 2 (też dwudżwiowa, czerwonai myślę nad rozpoczęciem kolekcji modeli wyścigowych (próbne, bez numerów i oczywiście czerwone). Również dużo się nagimnastykowałem, żeby to skompletować (był pomocny właśnie pansamochodzik, models4you, alfa-models, allegro i włoskie sklepy modelarskie). Wieczorem postaram się wrzucić fotki.
A z ciekawości to gdzie i za ile kupowałeś to Romeo 2?![]()