Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Z praktycznego punktu nie chodzi pewnie o długość bo napewno aż takiej różnicy długości nie ma.. ale to że jest inne osadzenie śruby w otworze sprawi że koło może Ci pracować.. co może w krótkim czasie poprowadzić do szybszego zużycia łożysk kół a w dalszej kolejności mieć wpływ na zawieszenie (negatywny)..
Także to pozorna oszczędność komplet śrub to koło 50zł chromowane śrubki a wymiana łożysk w kołach sporo więcej..
po wybraniu 156 były tylko dwie opcje śrub - jedna do alu i jedna do stali
długość gwintu tych do alu to 22mm - czyli tak jak fabryczne do 15 "
jak masz inne alu to kupiłbym raczej coś dłuższego ( 26-30mm )
i pozdrów tych pajaców z IC co to nr potrzebują żeby śrubki dobrać a po danych nie potrafią
Dzięki.
Tzn widziałem w katalogu IC te stozkowe do alu w 156, ale miały tylko 22mm.
A chciałbym żeby miały te 25-27mm.
No i fachowcy już nie mogli nic znalezc...
a ja pytanie mam o sruby do szprychowych alu 17" od gt? chodzi mi oczywiscie o rozmiar. bo nie mam starych od tych felg a zimowe stalowe chyba nie beda pasowaly
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.