[Giulia] Alfa Giulia- 2015

• Autor wątku Autor wątku KRS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
MILANO jak dla mnie brzmi nieźle ale tez chyba nie to bo jest już MiTo - Milano Torino ...

Widocznie taki był zamiar, żeby nazwę ukrywać możliwie do samego końca. Data publikacji 23.06, wszystko zaplanowane.
Byłyby jajca, jakby np VW zarezerwował nazwę Giulia pare miesięcy wcześniej :)

wygląda bardzo dobrze nawet w "ubraniu" :)

powiem tylko tyle że nic nie widzę i nadal nie wiem jak będzie wyglądać moje kolejne auto :D

Pięknie pięknie! Widać że szykuje się gruba wersja z takimi hamulcami. :D

Taa za pełną zgodą i wiedzą szefa pozwolili zrobić fotki szpiegowskie :). Nowością w tych zdjęciach jest kolor czerwony pod plandekami. Widać garbik na przedniej klapie, która jest wiekem od śmietnika :(

ale galoty chodzą:))
jakbym miał się bzykać z Monicą Belucci:))

Tak, po wydechach można podejrzewać, że to V6. Czyli 0,01% sprzedaży. W dieslu 2.0 (80% sprzedaży) będą pewnie takie, jak podstawa w Julce :D.

Będą SWAP'y ;)

No kurcze, przyznam że ciekawość narasta, a nie wierzyłem do niedawna, że w ogóle cokolwiek Alfa pokaże, brawa za tajemnicę !

alfa-romeo-giulia-spy_1.jpgalfa-romeo-giulia-spy_2.jpgalfa-romeo-giulia-spy_3.jpgalfa-romeo-giulia-spy_6.jpgalfa-romeo-giulia-spy_5.jpg

Ponieważ kocham sedany to patrząc na ten kamuflarz, a z pewnością jest to kontrolowany przeciek, uważam, że jutrzejsza prezentacja Tipo 952 ukaże spektakularną bryłę Alfa Romeo berlina.

Nie wiem czy te duże światła poniżej głównych lamp też będą w realu, ale mimo to całość mnie urzekła! Ta bryka warta będzie tych 150kPLN!

170706d1435060214-alfa_giulia__2015_-alfa_romeo_giulia_spy_5.jpg

źródło/source: http://www.alvolante.it/news/alfa-romeo-giulia-foto-spy-341833/foto#alfa-romeo-giulia-spy_2_7

Pozdr.,
L.

A ja jestem o tym przekonany :p
Nie spodziewajcie się dużo niższej ceny niż za A4 / 3 / C..

Ciekawe, po ile będą 3-letnie V6-tki :D. Pewnie z polskiego rynku będą nie do wyrwania, więc jeszcze akcyza do całości :(.

Ciekawe, po ile będą 3-letnie V6-tki :D. Pewnie z polskiego rynku będą nie do wyrwania, więc jeszcze akcyza do całości :(.

Nie będzie ich na rynku wtórnym, gdzie zakup byłby najkorzystniejszy ze wzgl na ogromną utratę wartosc Alf, gdyż nie kupi ich nikt na pierwotnym - ze względu właśnie na tą na ogromną utratę wartości ;) ( jak to o 166 3,2 Clarkson sobie żartował swego czasu, jak o swoistym paragrafie 22 ;) )

Amortyzatory
Powrót