Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
w salonach Fiata w których ja byłem też przeważnie jest miejsce, żeby usiąść i napić się kawy.... ale reszta pozostaje j/w wspomniałem...
serwisowałem auta w 3-4 salonach Fiata i prawie zawsze jako zastępcze otrzymywałem jakiegoś łupa z przebiegiem z telepiącym zawieszeniem itd... przyglądając się pozostałym autom zastępczym, nie widziałem praktycznie nigdy jakiegoś "lepszego" auta...
Nie wiem czy te duże światła poniżej głównych lamp też będą w realu, ale mimo to całość mnie urzekła! T
A ja jestem o tym przekonany
Nie spodziewajcie się dużo niższej ceny niż za A4 / 3 / C..
ma się sprzedawać 400 tysięcy alf romeo rocznie, obecnie sprzedaje się chyba koło 60 tysięcy?
Tam nic takiego nie ma .
Nie tylko w takich salonach się zdarzają wpadki. Pomyśl sobie, że wymieniasz klocki w Porsche, wyjeżdżasz z ASO i po paruset kilometrach od wyjechania, gdzie akurat jesteś w trasie zapala się kontrolka od hamulców...Ostatnia historia z jednego z większych ASO w Polsce ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ponieważ kocham sedany to patrząc na ten kamuflarz, a z pewnością jest to kontrolowany przeciek, uważam, że jutrzejsza prezentacja Tipo 952 ukaże spektakularną bryłę Alfa Romeo berlina.
Nie wiem czy te duże światła poniżej głównych lamp też będą w realu, ale mimo to całość mnie urzekła! Ta bryka warta będzie tych 150kPLN!
![]()
źródło/source: http://www.alvolante.it/news/alfa-romeo-giulia-foto-spy-341833/foto#alfa-romeo-giulia-spy_2_7
Pozdr.,
L.