Czarny_28
Aktywny
- Auto
- AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.
no staro ale i tak swizo w porownaniu do konkurencji. Strao przy Giuli tylko
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
na .....uju chyba
czekamy zatem na wersje bida
giulia na tym zdjeciu przy 156 wyglada jak ford
giulia na tym zdjeciu przy 156 wyglada jak ford
Więc zrobię takie małe, subiektywne mini-porównanie.
Jaki z tego wniosek?
Nie narzekajcie tak na ten design Giulii, bo mogło być dużo gorzej...
https://www.youtube.com/watch?v=Subi_BIM8XY#t=157
sorry ale ja mam tylko SW i w dodatku z dieslem,a pozatym nigdy nie krecilo mnie cos takiego jak tor bo do tego potrzeba jeszcze jakis umiejetnosci wiec Radku wybacz. Pozatym powiem Ci tyle, ze kazdy wydaje SWOJE pieniadze tak jak chce i robi ze swoim autem to co chce
Przesadzasz z tym torem. Sprawdzić siebie i umiejętności można w śnieżną zimę na wiejskich drogach siedząc w 125p na unierwsalnych oponachPoza tym nie każdego kręci jazda po torze, emocji można szukać gdzie indziej - skakać ze sprawnego samolotu, mieć motor, zasuwać na rolkach czy rowerze. Dla większości ludzi samochód to samochód i nic więcej.
Czasem ktoś jeździ, i nie tylko Poznań ma asfalt dróg niepublicznychI naprawdę kawałek do Was ze sporej części Polski, więc z okolic Kielc, Radomia jest gdzie bliżej pojeździć i czasem się Alfa jakaś trafi