Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mechanika emocji...Z mojej/naszej perspektywy nie wazny jest wynik na Ringu.Nawet jesli jest prawdziwy, to Giulia ma ta przewage, ze jest najnowsza konstrukcja wsrod konkurencji. A Konkurencja w nastepnym roku pewnie Giulie pobije.
Sam dzwiek silnika V6, fajny, czy kiepski w ogole mi nie pasuje do sedana klasy sredniej.
O wiele chetniej posluchalbym v6 diesla, lub 1.75 tbi plus informacje o w miare niskim spalaniu, to moze nawet zaczalbym myslec o leasingu.
A my mamy tylko filmik jak seat "bez szyby" niszczy Giulie rekordzistke.
wiem, ze troche frustracji z mojej strony, ale 159 sie starzeje, chcialbym zmienic w nastepnym roku i wszysko wskazuje na to, ze przy zmianie auta nastapi zmiana marki.
Ja mam nadzieję ,że do tak desperackiego kroku nigdy się nie posunęwiem, ze troche frustracji z mojej strony, ale 159 sie starzeje, chcialbym zmienic w nastepnym roku i wszysko wskazuje na to, ze przy zmianie auta nastapi zmiana marki.
Psychoza? Nie! Fanatyzm!![]()
A dla Cuprowców mam tutaj filmiki pokładowe dwojga ludzi którzy zmontowali filmik w całość.. GT 3.2 vs nowa Cupra..
Haveblue mialem na mysli, to ze spedzam za duzo czasu dopieszczajac Alfe. Odkad kupilem 159 auto stalo sie jednym z glownych priorytetowi to sie nie zmienia. Czasem mysle o odpoczynku. Ok juz koniec OT. to nie temat "co zamiast Alfy" - wiadomo, ze niema jakiejs ciekawej Alternatywy dla tej marki.
Jest alternatywa - Dodge Challenger
Nie no, ja w ogóle odbieram to "nie ma alternatywy" jako jakiś żarcik taki, bo z wyjątkiem tata nano to chyba większość samochodów jest sensowną alternatywąJest alternatywa - Dodge Challenger![]()
Jest alternatywa - Dodge Challenger![]()
Zgadza sięRzeczywiście GT pokazało na wyjściu na prostą start/meta, że jadąc na 3 biegu przyspiesza lepiej niż Cupra na 5.
Chyba raczej Charger SRT w wersji Hellcat, ale te starsze tez mi się zawsze podobały, bo:
sedan i ma 4 furtki, i 6,2- 6,4 pod maską.
Polecam 3:12 - 3:18
https://www.youtube.com/watch?v=6xbtZUS3Vww
Haveblue mialem na mysli, to ze spedzam za duzo czasu dopieszczajac Alfe. Odkad kupilem 159 auto stalo sie jednym z glownych priorytetowi to sie nie zmienia. Czasem mysle o odpoczynku. Ok juz koniec OT. to nie temat "co zamiast Alfy" - wiadomo, ze niema jakiejs ciekawej Alternatywy dla tej marki.