ja to sie tylko tak zastanawiam bo tyle osob tu steka i wszystko im nie pasuje tylko ile osob z tego forum kupi sobie nowa giulie...moze 10-20?Wiec gdzie sie Wam tak spieszy jak i tak przez kilka lat od pokazania sie auta w salonach bedziecie czekac zeby sobie kupic uzywke
nisko oceniasz cudze finanse?
masz tak obszerną wiedze na ich temat?
skąd wiesz, ile osób kupi to auto?
- - - Updated - - -
Zastanówmy się, gdyby tak 10 lat temu wystartować najpierw ze 159 GTA a dopiero potem ze zwykłą 159 to pewnie odniosłaby znacznie większy sukces ... a tak, to wyszło jak wyszło ... i wtedy i teraz.
Sprzedano prawie ćwierć miliona tak nielubianej na tym forum alfy 159.....
Zobaczymy, czy Gulia pobije ten wynik. Nie jestem taki pewien.
159 była autem przepięknym, niepodobnym do żadnego, tymczasem Gulia w oczywisty sposób przypomina beemę.
Zrobiono ją pod gust kupujących auta niemieckie, bo mają one wysoką sprzedaż i prestiż.
Próbuje się ten klops nadrobić pisaniną o znakomitych rozwiązaniach, silnikach.... Jak realnie to wyjdzie, zobaczymy.
Wiadomo, że pokazane auto z silnikiem 510 KM będzie rzadkością na szosach, a pomysł na zaprezentowanie na początek akurat tej wersji, był pomysłem trafionym.
Tylko, że czas oczekiwania, jak piszecie, rok (!!) na realne możliwości kupna modelu to jest jakiś, brak mi słów, żenujący żart.