Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Temat zamykam co najmniej do jutra. Dlaczego? Bo nie mam zamiaru co kilkanaście godzin kasować wieczny OFF TOPIC, jaki się w tym wątku pojawia. Może się niektórzy zreflektują, że jednak niepotrzebne są tutaj gdybania i przemyślenia o wszystkim... Jak ktoś chce sobie "pogawędzić" to zapraszam do HP. Konkrety mile widziane. Jeśli po ponownym otwarciu sytuacja będzie się powtarzać, każdy będzie dostawał punkty karne za tworzenie tasiemca z promilem faktów...
Masa masą, ale może o napęd na 4 też chodzi? Ja mam w CW bak 50l, i to bynajmniej nie dlatego żeby masę oszczędzać58 litrów to bak Quadrifoglio. Mnie tam nic nie dziwi. Wersja z redukcją masy gdzie tylko się da.
Tak analizując wymiary nowej alfy trzeba przyznać że jest nad wyraz szeroka jak na swoją klasę.
np. BMW 5 f10 jest szeroka na 1860mm (bez lusterek) a giulia 1873mm (bez lusterek).
Mam takie pytanie do osób które widziały ją na żywo. Czy przekłada się to na szerokość/wielkość wnętrza ?
Skąd wiesz jaka to jednostka? To będzie to samo co w Ghibli?3.0 d to klasa sama dla siebie i ta jednostka moze okazac sie silnikiem roku. Tam moment bedzie.
Skąd wiesz jaka to jednostka? To będzie to samo co w Ghibli?
Masa masą, ale może o napęd na 4 też chodzi? Ja mam w CW bak 50l, i to bynajmniej nie dlatego żeby masę oszczędzać![]()
Tak analizując wymiary nowej alfy trzeba przyznać że jest nad wyraz szeroka jak na swoją klasę.
np. BMW 5 f10 jest szeroka na 1860mm (bez lusterek) a giulia 1873mm (bez lusterek).
Mam takie pytanie do osób które widziały ją na żywo. Czy przekłada się to na szerokość/wielkość wnętrza ?
Ja dostałem info od dealera, że QV bedzie do obejrzenia w salonie pod koniec 2015/ początek 2016. Następne będą dostępne diesle 135KM/180KM (2.2 - początek 2015) i 340KM (3.0). Na końcu pojawią się wersje benzynowe 2.0 200KM i 280KM. Jestem bardzo ciekaw jak auto wygląda na żywo i jakie będą silniki poza QV, ponieważ info od dealera różni się od tego co jest dostępne w sieci (2.0TBI 180/250/330KM info z sieci a dealer podaje 200/280KM, 2.2d w dwóch wersjach według dealera a w sieci info o 3 wersjach). No i na koniec jak będzie wyglądało finansowanie w wynajmie długoterminowym dla Giulii, rata finansowa i całkowita z serwisem/ubezpieczeniem. To ostatnie jest oczywiście bardzo ważne dla mnie, bo zdecyduje czy wogóle będę mógł zamówić Giulię i czy będzie to konkurencyjne w stosunku do innych porównywalnych aut.
Ech, porąbało mi się QV z Q4, sorry...Ale to są dane baku z wersji Q! Ona nie ma napędu na 4 koła.
Ale to są dane baku z wersji Q! Ona nie ma napędu na 4 koła. Inne wersje będą miały na 90% większy bak. Widziałeś zdjęcie podłogi bagażnika z tej wersji? Tam jest całkiem inny spód niż będzie miała reszta.
Nie muszę zjeżdżać na tą konkretną stację bo nie dojadę do następnej pomimo, że 1/4 baku...