Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Fluoroform - podobne określenia pojawiają się przy ramach rowerowych.
Spokojnie, bez paniki . Do Polskich salonów wjadą pewnie wersje z 205/70/16 lub 225/55/17Tylne marki Hankook wyrwiesz nawet za 670 zł.Chińczyki poniżej 5 stówek. xD
http://www.oponeo.pl/wybierz-opony/t=1/osobowe/r=1/285-35-r19
Nawet są zimówki. ^^
Spokojnie, bez paniki . Do Polskich salonów wjadą pewnie wersje z 205/70/16 lub 225/55/17( na stali ) heheh
Tak, masz rację nie doczytałem, ale koniec drugiego kwartału to data rozpoczęcia produkcji, więc do klientów trafią w drugiej połowie 2016. Ponad rok po premierze...
I mówimy tylko o jednej wersji QV. Ale żeby nie było że marudzę to oczywiście bardzo się cieszę: lepiej późno niż wcale. Chociaż ja czekam na tą 330KM![]()
Z PDF:
"Production Date: Late second quarter 2016 as a 2017 model"
Więc jak ktoś tu coś ignoruje to na pewno nie ja.
Każda dobra marka w swoich topowych wersjach ładuje AT , w Stanach manual to dziwactwo a ty piszesz jakby automat to było zło zarezerwowane dla skuterów. Człowiek dąży do maksymalnej wygody dlatego zlazł z konia i wymyślił auto.
Ja rozumiem pewną taką nostalgię za manualem... że ktoś lubi sobie pomachać drążkiem, poczuć ten klimat... ale w nowym aucie o mocy 500KM?
![]()
?? kupisz wersję 500 KM?
nie?
czy wszystkie benzyny mają 500 KM?
o czym my mówimy?
a co z biegami w rajdowych autach? rajdowe jadą na automacie?
Automat z przekładnią hydrokinetyczną po mieście raczej spali więcej niż manual. Niewątpliwie oszczędza silnik przy niezbyt wprawnym kierowcy nie dopuszczając do zbyt niskich obrotów silnika.
Skrzynia typu DSG,TCT itp nie traci paliwa na przekładni hydrokinetycznej, ale jeżeli ostro przyspieszamy i nagle będziemy chcemy zredukować to manualem zrobimy to szybciej niż DSG.
(Po prostu przy ostrym przyspieszaniu takie DSG jadąc np na 3-cim biegu na drugim sprzęgle ma "zapiętą" już czwórkę - chcemy zredukować skrzynia musi przełączyć już przygotowany bieg na inny - w ręcznej zrobimy to szybciej)
Pozdrawiam