[Giulia] Alfa Giulia- 2015

a kolega Belfer tego mechanizmu nie pojmuje....

Pokaż gdzie ja tak napisałem... Już n'ty raz proszę o konkretne poparcie "teorji", które niektórzy wypisują ale jakoś głównie Off Topic widzę w ich wykonaniu.
Proponuję poszukać ile czasu mijało od pokazania aut innych koncernów do ich sprzedaży w salonach...
Renault Talisman pokazano prawie w tym samym czasie co Giulię. Wchodzi do salonów raptem 2 miesiące wcześniej. Audi ma opóźnienia w dostawie niektórych modeli rzędu 4-6 miesięcy. Alfa GT została zaprezentowana w marcu 2003 a do sprzedaży trafiła w styczniu 2004 i jakoś się świat nie zawalił... Ale oczywiście tutaj trzeba wiecznie wieszać psy na AR.

Nie ma jej jeszcze. To fakt. Trwa to długo, też fakt. Ale poczekam ilu pianobijców/hejterów/trolli forumowych zakupi ten samochód, jak już będzie w sprzedaży. Jest na pewno grupa ludzi, którzy być może kupili by ją, gdyby już stała w salonach. Ale przecież za 3-4 miesiące kupi ją ktoś, kto jeszcze nie jest w fazie zakupu tego auta, albo dopiero się o niej dowiedział.

Pomijam opinie osób twierdzących, że tego auta nie będzie.
To trzeba mieć wybujałe ego i samokrytykę na poziomie niziny holenderskiej, żeby takie coś do sieci wypuścić:)

bez przesady, brat ma, zona ma, ja nie mam, i jakos nie płaczę za tym. nie róbmy z gadżetów bóstw.
No właśnie to piszę. Jakbyś miał i używał to potem przy kolejnym aucie też byś chciał mieć...

gorzej jak byłoby ślisko, torby duże, nogi nie widzisz, machniesz, walniesz w zderzak, gleba, pupa stłuczona, jajka rozbite (te z torby)
A jak chodzisz to zawsze obie nogi na ziemi?! :) Chyba jesteś w stanie unieść trochę nogę do przodu bez wywrotki - przecież nikt nie karze podnosić nogi do poziomu ;)

W mojej starej corsie tez sie dało z buta klapę otworzyć :P

Ja mam w 159 taki bajer ,że jak mam rece zajęte to klape otwiera i drzwi. Nie trzeba się martwić o baterie bo żywotność do max 100lat. Czasem się zacina i potrafi wqrwić ale ma innych wiele zalet. Dlatego fajnie jest być żonatym :-P

Ja mam w 159 taki bajer ,że jak mam rece zajęte to klape otwiera i drzwi. Nie trzeba się martwić o baterie bo żywotność do max 100lat. Czasem się zacina i potrafi wqrwić ale ma innych wiele zalet. Dlatego fajnie jest być żonatym :-P

Dobre!
Taki Off Topic to, jak platynowe myśli i trzeba zachować dla potomnych:)

No a dziwisz sie? Gość po prostu non stop jeździ... a kupil dwie, zeby jak jedna bedzie na przegladzie to zeby druga jezdzic :)

Ale on już podobno KUPIŁ. I miał odebrać przed świętami. Na 100%. No i cisza...

I was at Frankfurt IAA. I confirmed there that I definitely buy. I was called 2 weeks after. My price is 89750? for the full pack for each car, I ordered two. I signed a contract that I received by email from Italy. I wired 18000? for both cars and I have the Brief / Titles and the VIN. So if anyone tells there is delays I can not confirm. But I also bought my 4C a special way. Even when the cars coming 2016 I don't care. I will be in the USA for a couple of weeks or months anyways. The delivery was confirmed for Dec. 17th - 20th 2015.

I was at Frankfurt IAA. I confirmed there that I definitely buy. I was called 2 weeks after. My price is 89750? for the full pack for each car, I ordered two. I signed a contract that I received by email from Italy. I wired 18000? for both cars and I have the Brief / Titles and the VIN. So if anyone tells there is delays I can not confirm. But I also bought my 4C a special way. Even when the cars coming 2016 I don't care. I will be in the USA for a couple of weeks or months anyways. The delivery was confirmed for Dec. 17th - 20th 2015.

Najlepiej napisać do niego. Spróbuję złapać kontakt przez ARP DE.
Dzwoniłem do nich i niestety ale mają obecnie urlop i do 18-go można zostawić tylko wiadomość na poczcie głosowej.

Ostatnia edycja:
Tosz ma napisane na stronie, że geszlosen :) czyli zamknięte z powodu bo nieczynne. Być może się chłopaki urlopują... Jak miał odebrać to na pewno odebrał. Gdyby miały być opóźnienia to FCA wysłałoby info jakiś czas przed terminem (o czym by poinformował pewnie), a nie w dniu odbioru "oj jednak opóźnienie miesiąc" :)

Może "special way" to Giulia QV kit car. Zamknął bo sam składa, bez instrukcji, jak prawdziwy facet.

Tosz ma napisane na stronie, że geszlosen :) czyli zamknięte z powodu bo nieczynne. Być może się chłopaki urlopują... Jak miał odebrać to na pewno odebrał. Gdyby miały być opóźnienia to FCA wysłałoby info jakiś czas przed terminem (o czym by poinformował pewnie), a nie w dniu odbioru "oj jednak opóźnienie miesiąc" :)

Z ciekawości sprawdziłem, kiedy się ostatnio logował na forum 4C i wychodzi na to, że wczoraj... Raczej by się pochwalił, gdyby dostał samochód albo jakieś info :).

kupić te Julie czy nie kupić? Leasing lexia kończy mi się prawie za rok.....
Radźka, co robić:)?

Mi się leasing kończy/zaczyna w kwietniu 2016, więc i tak nie dam rady załapać się na Julię (bo jej jeszcze nie będzie w sprzedaży) ... ale nie będzie tak źle - tak czy owak zostaję w grupie fiata.

Amortyzatory
Powrót