Też tak "słyszałem" i jest to prawdopodobne, w USA mówili że "summer 2015"
Summer 2015 to jest termin wejścia do sprzedaży 4C Spider.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Też tak "słyszałem" i jest to prawdopodobne, w USA mówili że "summer 2015"
"The company will reveal many of the revived brand's characteristics when it unveils an Alfa Romeo sedan on June 24 in Italy. The sedan goes on sale in the United States this summer." http://www.autonews.com/article/20150119/OEM04/301199934/alfa-romeo-aims-to-play-with-the-big-boysSummer 2015 to jest termin wejścia do sprzedaży 4C Spider.
4C spider to "spring 2015"![]()
W tym samy artykule masz "A 4C Spider convertible, unveiled at the Detroit auto show, is due in U.S. showrooms this summer."![]()
Odważne, ale zauważ jak udało im się 4C. Też można powiedzieć, że zrobili auto bez żadnego doświadczenia, bez poprzednika - po prostu z niczego. A jednak spokojnie może konkurować na rynku z innymi autami.Lepsze niż BMW M3 ? no odważne deklaracje jak na firmę, która ostatnie lata przespała, w odniesieniu do wozu, który latami ulega ewolucji.
Jest!!! w Końcu!!! Czekałem, aż Nasz znaczek na czerwonym agregacie sie pojawiSzkoda tylko, ze w tym roku kierowcy Ferrari są nie Ci, na ktorych liczyłem
Dodano po 18 minutes:
I juz nie ma reklamy Fiata na dziobie![]()
Również byłem na teście żuliety i Pan sprzedawca poinformował mnie że następca 159 w tym roku będzie ale cena niestety będzie zaczynać się od poziomu 150k![]()