Pitero
Użytkownik
Giulia biala przyjechala wczoraj do Ganinexu w Kato. Podobno pierwsza w PL.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W Poznaniu też już jest (Pol-Car). Też biała z całym czarnym środkiem. Mało reprezentacyjnie to wygląda.
A tak na poważnie, znalazłem takie zdjęcia, kolor to prawdopodobnie Grigio Lipari / Lipari Grey - byłem go ciekaw, po tym co pokazywał konfigurator.
Pokaż załącznik 203156Pokaż załącznik 203157Pokaż załącznik 203158
Księgowi wygrali starcie z marzycielami.
W carserwisie w Warszawie też już jest biała Giulia![]()
Ostatnio udalo mi sie taki filmik zrobic![]()
Slabo? To jest slabo, w porownaniu z czym? 159?Powyżej 100 już widzę jest słabo...Na te dieslowskie 180 koni w dość lekkiej budzie, to się więcej spodziewałem. Ciekawe czy wersja z automatem i wyższym momentem + więcej to pewnie krótsze biegi jedzie lepiej.
Slabo? To jest slabo, w porownaniu z czym? 159?
Ja z kolei oglądałem białą w POL-Carze. Diesel 2.2 180KM wersja Super z ekstrasami w sumie za ok 200K. Za 3 tygodnie ma być dostawa następnego(ych) aut.
Z odczuć osoby, która miała mieszane odczucia odnoście zewnętrza, jest dobrze, nawet bardzo dobrze! W realu auto zyskuje, jest masa przetłoczeń, linii, których nijak na ekranie monitora nie da się zobaczyć, proporcje bardzo ładne. Pod maską, na plus bardzo duży porządek w rozplanowaniu instalacji i przewodów, i jako ciekawostka, mocowania amortyzatorów to aluminiowe odlewy (!) faktycznie widać, że ludzie z Ferrari pracowali nad Giulią. Wnętrze widać, że zupełnie wyższa półka niż 159, przyjemny miękki opór, przy regulacji nawiewów, na prawdę nie ma czego się wstydzić, moim zdaniem jest to poziom wykonania, przynajmniej ten co w BMW. Jeśli chodzi o benzyny to te pierwsze będą ponoć dostępne tylko z automatem.