Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
250tys pewnie spokojnie można liczyć. To prawie 300 koni w końcu.
I nie masz spolszczonego interfejsu, a zeby wybrav numer przez bt musisz poslugiwac sie angielskimi zwrotami. PozdroI w takim momencie zdradzam alfę bez mrugnięcia okiem dla auta zza oceanu które nie sili się na marketing segmentu premium, ma wszystko co Giulia (może po za jakością wykonania) więcej mocy i nie mniejszą legendarną sławę.
I bez łaski można kupić za mniej niż 200kzł .![]()
No kurczę, gdyby w wersji produkcyjnej była taka ostra kreska jak na tym rysunku, to bym piał z zachwytu. Nie podoba mi się że giulia jest (jak to ktoś tu ładnie określił) "tak ładnie pozaokrąglana".
No kurczę, gdyby w wersji produkcyjnej była taka ostra kreska jak na tym rysunku, to bym piał z zachwytu. Nie podoba mi się że giulia jest (jak to ktoś tu ładnie określił) "tak ładnie pozaokrąglana".
No ale jedyny przypadek przeniesienia prawie 1:1 wersji studyjnej do produkcji jaki znam, to RR evoque.
No ale jedyny przypadek przeniesienia prawie 1:1 wersji studyjnej do produkcji jaki znam, to RR evoque.
Przeciez na tym szkicu jest Giulia QV.. i nie jest to render tylko szkic, wiec wiernosci odwzorowania detali nie nalezy oczekiwac..Brera tez niewiele odbiegala od konceptu
Na rysunku ja wiedze linie pseudo coupe jak CC i CLS, duzo blachy malo szyby, w sumie to nie byloby zle miec taka Alfe, moze tak bedzie wygladal starsza siostra Giulii wygladac...![]()
Już serio myślałem, że jesteś na etapie wyboru auta i zaraz zamówisz Mustanga (i fajnie, bo auto mi się też podobaI w takim momencie zdradzam alfę bez mrugnięcia okiem dla auta zza oceanu
Na razie nie stać mnie ani na Giulię ani na Forda, ale za parę lat na pewno nie będę brał pod uwagę Alfy, nawet QV (bo za droga) wolałbym widelca.
Bardzo dobrze napisane, tez tak to widzę.Już serio myślałem, że jesteś na etapie wyboru auta i zaraz zamówisz Mustanga (i fajnie, bo auto mi się też podoba
A za chwilę piszesz:
Sorry, ale zatem i tak nie jesteś/nie byłeś targetem dla AR, więc żadna strata dla marki.
Za parę lat to będzie lifting Giulii, inne wersje, pojawi się SUV, może coś jeszcze.
A może będzie jeszcze mocniejszy Abarth 124 Spider ze stajni AR? Jest wiele opcji.
Skąd wiesz, że nie będziesz brał pod uwagę żadne Alfy?
Niestety dużo(?!) osób na forum pisze podobnie, jak to oni są zawiedzeni i nie kupią sobie Giulii... za 10 lat... używanej...
A przecież auto ma się sprzedawać tu i teraz.
Trochę wyolbrzymiam, ale tak to właśnie widzę. Najwięcej narzekają ci, którzy i tak nie planują podobnego zakupu.
Przeciez na tym szkicu jest Giulia QV.. i nie jest to render tylko szkic, wiec wiernosci odwzorowania detali nie nalezy oczekiwac..
Wiem, i jest komiksowo przerysowana i w ogóle. I właśnie taka mi się podoba.Przeciez na tym szkicu jest Giulia QV.. i nie jest to render tylko szkic, wiec wiernosci odwzorowania detali nie nalezy oczekiwac..
Już serio myślałem, że jesteś na etapie wyboru auta i zaraz zamówisz Mustanga (i fajnie, bo auto mi się też podoba
A za chwilę piszesz:
Sorry, ale zatem i tak nie jesteś/nie byłeś targetem dla AR, więc żadna strata dla marki.
Za parę lat to będzie lifting Giulii, inne wersje, pojawi się SUV, może coś jeszcze.
A może będzie jeszcze mocniejszy Abarth 124 Spider ze stajni AR? Jest wiele opcji.
Niestety dużo(?!) osób na forum pisze podobnie, jak to oni są zawiedzeni i nie kupią sobie Giulii... za 10 lat... używanej...
Trochę wyolbrzymiam, ale tak to właśnie widzę. Najwięcej narzekają ci, którzy i tak nie planują podobnego zakupu.
Widzę, że zaglądanie do kieszeni nadal w modzie.Już serio myślałem, że jesteś na etapie wyboru auta i zaraz zamówisz Mustanga (i fajnie, bo auto mi się też podoba
A za chwilę piszesz:
Tylko ja tu widze wieksze podobienstwo, niz do rzeczonego bmw?

naprawde poza dość feministyczną dyskusją o kolorach)) nie dacie rady oszacować z Waszego "smart guess" albo może z jakiś przecieków ceny Giulii 280KM?
Jest to dla mnie temat dość ważki, bo mogę jeszcze się wstrzymać z veloce - bardzo byście mi pomogli sensowną odpowiedzią![]()
Jednemu się podobają małe cycki a drugiemu duże, kwestia gustu. Bezsprzecznie jednak nowa Alfa ma za mało smaczków które powodowały by, że każdy od razu pozna - to alfa romeo. No po prostu równorzędna stylistycznie z BMW, Audi czy Jaguarem. A przód ma za mało wyrazu, nie widzę szans na sukces w kontynuacji tej linii przodu. Za mało wyrazu po prostu.
Kompletnie abstrahuję od ceny auta - to nie stanowi o tym, czy jest dobre technicznie, ładne czy daje przyjemność z jazdy.
Jeśli chodzi o technikę, wygląda to dobrze choć nie jakoś bardzo nowocześnie, czego nie miała by konkurencja (a to jedna z cech Alf), przyjmnośc z jazdy ocenię dopiero po jeździe 2 litrową benzyną, dislem nie mam zamiaru psuć sobie smaku. Gdybym rozważał alfę z dieslem to równie dobrze mógłbym rozważać każde inne auto. No i ostatnia kwestia - wygląd - mnie osobiście brakuje detali, uważam że przód jest zbyt mało ciekawy choć cała sylwetka ładna. Ale efektu "wow" z zewnątrz zdecydowanie brak. W ogóle uważam, że jak na ceny jakie alfa zaserwowała i zaserwuje, Giulia "wygląda zbyt tanio". Na plus zdecydowanie wygląd wnętrza, choć do drobnych rzeczy można się czepiać.
Czy mógłbym mieć Giulię, to w ogóle nie ten wątek i nie temat to dyskusji między formumowiczami kogo na co stać albo na co chce a na co nie chce wydawać pieniądze. Czy chciałbym mieć Giulię - odpowiem jak się przejadę 2 litrową benzyną.
Pokaż załącznik 208057
- - - Updated - - -
Tyle ile odpowiednie BMW minus 5-10%. Satysfakcjonuje się ta odpowiedź?
Jakie to jest odpowiednie BMW dla giulii? 4ka czy 5ka?
Jakie to jest odpowiednie BMW dla giulii? 4ka czy 5ka? ile KM? możesz mi pomóc to gdzieś wypozycjonować?