Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wczoraj jeździliśmy po krętych górskich dróżkach koło Żywca
Luke - wziałem giuliette właśnie w carserwisie, mam wrażenie 3/4 posiadaczy alf w Polsce jeździ autami od tego Pana Marka) nie wiem w sumie w jaki sposób zamówiłem w koncu giuliette, a nie np Leona Cupre - chyba podejscie i cierpliwość sprzedawcy miala tu fundamentalne znaczenie (i jednak jakiś sentyment do marki).
sorki za OT, ale rozliczanie się na PIT i CIT jednocześnie i wchodzenie w różne gałęzie podatkowe (nawet nie progi) eksplodowało mi mózgdochodów z instrumentów nie rozlicza się na pit w sekcji inne źródła? Ciekaw jestem, czy (jak to czasem bywa w małym świecie)
czy nie będziemy współpracować.... Prezes tej spółki z umowy o pracę nie ma czasem na imię Krzysztof?
)
A tak żeby było i coś o Giulii dla niepoznaki - skonfigurowałem sobie tę 200 konną w miarę sensownie i dało mi to prawie 200 tys kosztu... odpowiednio 280ka pewnie zbliży się do tych mitycznych 250 tys - więc w tym dziale pewnie poza tematami lizingu i znoszeniem ciężkiego pocisku od Quadrifoglio bede dopiero udzielał się w 2017)
Można źródło tej informacji?Giulia 280HP będzie do kupienia poniżej 175kzł.
Można źródło tej informacji?
A jeśli brak to należałoby napisać "moim zdaniem ..."![]()
Nieprzyzwoite negocjacje? Ten wątek przekroczył granice absurdu na ostatnich stronach. [MENTION=114]Belfer[/MENTION] chyba na urlopie?