Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak FCA daje d... z organizacją ale mnie to nie dziwi gdyż mam dużo do czynienia z Włochami i nie dziwi mnie ich bałagan. Z drugiej strony patrząc wielu tutaj chciałoby pracować w takim bałaganie, na wielkim luzie i za takie pieniądze, niczym się nie przejmując![]()
Ale czemu zwalasz nasz rodzimy bałagan i brak odpowiedniej strategii sprzedażowej na Włochów?
Przecież każdy kraj ma swoją centralę i pewną wolność działania. U nas wolność pomylono z "powolność"...
Oczywiście odgórnie powinno to być lepiej sprawdzane i tutaj jest rzeczywiście za duży luz.
To po co Ci wersja 280 skoro to ten sam silnik?Czas do setki to nie wszystko, gdyby tak było to już by się wszyscy z busso na audi tsi przesiedli![]()
To po co Ci wersja 280 skoro to ten sam silnik?
GT było też w wersji 1.8 TS 140 KM... Jak chcesz porównywać topowe wersje, to V6 510 KM jest już do kupienia.Głęboko w d.... mam 200 KM z czterocylindrowego silnika pędzonego sprężarką które objedzie moje GT. Jak Tomek napisał - cyferki to nie wszystko. Przerażony jestem moim niedopasowaniem w realia rynku...![]()
Dobra trakcja nie zależy od silnika.. wiec obie wersje prowadzic sie beda zapewne tak samo dobrze. To samo z dzwiekiem - jesli nie beda grzebac z wydechem, w co watpie. Czyli zostaje Twoje "mega przyspieszenie", o ktorym wczesniej pisales, ze "czas do setki to nie wszystko". Dziwne..Bo liczę na mega przyspieszenie, dobra trakcje i fajny dźwięk w sport mode. A jak będzie to się okaże![]()
No tak, to wszystko wyjaśnia. Przepraszam, że nie czytam w Twoich myślachNie rozumiesz bo nie czytasz co ja piszę... Ja pisałem o 80 % w Europie a nie o Polsce. Coś jeszcze w tej kwestii?
To samo z dzwiekiem - jesli nie beda grzebac z wydechem, w co watpie.
Czas do setki to nie wszystko, gdyby tak było to już by się wszyscy z busso na audi tsi przesiedli![]()
GT było też w wersji 1.8 TS 140 KM... Jak chcesz porównywać topowe wersje, to V6 510 KM jest już do kupienia.
Rozumiem, ze jeszcze nikt nie ma demo benzyny? Napisalem ze na naszym rynku nie ma, natomiast sa w cenniku i to jest niekorzystne z punktu widzenia sprzedawcow.
Jezei podobna sytuacja jest w cale Europie to tym gorzej dla AR.
Jak tylko chciałem zauważyć że (nie wiem czy w jakiś sposób to reklama kierunkowana) gdzie bym się nie ruszył w necie to widzę banery z giulią. To znaczy jak akurat nie mam adblockaWięc cos tam reklamują.
Ale co cookies? Informacja w cookies o tym że lubię giulię musi się jakoś znaleźć, dlatego myślę o targetowanej reklamie. Tak czy owak na kilku różnych urządzeniach tak mam.No proszę Cię... Jedno słowo: cookies
Tak się zastanawiam, bo ten argument się pojawia jak bumerang... Co ma do rzeczy fakt, na jaki go samochód stać a na jaki nie?Brawo! Sam bym tego lepiej nie ujął.
Slavol po co te dywagacje o tym, który motor masz w dupie a który nie, skoro prawdopodobnie i tak na żaden Cię nie stać i długo jeszcze stać nie będzie. A jeśli cię uraziłem i jednak stać cię to kup QV i będzie po sprawie.
2 Giulie w automacie ( diesel oczywiście) zamówione w Katowicach - info od handlowca dziś na jeździe próbnej;1863477 napisał:Policzmy, 3 osoby z forum + ktoś tam jeszcze słyszał o 2-óch następnych, i niech jeszcze z 10-ciu szaleńców w kraju, hmmm, może FCA to przekona do zmiany strategii ?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
W punkt! Jak dla mnie to dzieki temu czuc ze auto żyjeTak idąc jednak w stronę meritum, udało się w końcu, późno bo późno, karnąć Giulią. Nie ma co się rozpisywać, bo ten post i tak utonie w morzu spamu i gorzkich żali, ale stwierdzam że w końcu, mamy od Alfy prawdziwy Driver's car.
I mam jednak bekę z tej lewarkowej histerii. Ludzie co wy z tym "latającym" lewarkiem macie? Jak się jeździ całe życie fwd deskorolką ze skrzynką sterowaną linkami, to rozumiem jest jakieś novum, ale nie róbcie z tego problemu bo wychodzicie na technicznych ignorantów.
Podejżewam, że Viper ACR nie przeszedłby co poniektórych wysublimowanych, wysokich progów lewarkowych:
https://www.youtube.com/watch?v=XNHP83J6H3E
Nie ma opcji, przy rwd gdzie silnik jest spięty ze skrzynią, z której lewar wystaje prosto do kabiny, żeby gałka była takim nieruchomym akcesorium jak w Priusie. Get over it.