Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja pierd*** dogodzi Ci ? PMS masz ?No ale jak to? Przecież do tej pory ciągle tu czytałem, że podstawowa Giulia 150 KM z takimi pakietami za ponad 150 tys. dla "zwykłego" Kowalskiego to jest "dobra cena". A tu nagle 25 tys. taniej za taką samą konfigurację dla "biednego" biznesmena![]()
I nie było wersji mocniejszych niż Mito 170 hp i giulietta 240. Może to celowy zabieg i zostawili sobie miejsce na Giulię QV np. 550hp?
M4 GTS to samochód torowy. Z klatką, oponą która nie wiadomo jakim cudem ma homologację na ulicę, ceramicznym hamulcem, torowym pakietem aerodynamicznym (przy tych prędkościach dobre spoilery robią robotę). Choć nie sądzę, żeby Giulia jechała na seryjnej oponie, nie wiem też jakie tam mamy hamulce?Pewno jeszcze jechała na "zwykłej" oponie a nie na sliku bo piszczy niemiłosiernie. Za tę pieniądze to auto jest rewelacyjne, nie sądzę by M4 GTS nadaje się do codziennej jazdy...
Pozwolę sobie być jak dziecko w piaskownicy i napisać "wygrałem". Heh. To taki przytyk do krytyki moich wyliczeń, które były wiele stron wstecz. Mniejsza o to, nie chcę tego wątku kontynuować (a jednak kontynuujęSą to samochody na bazie wersji "giulia" z pakietem flota (navi itd) oraz z pakietem lighting (ksenon itp) za 125 tys. brutto.
Odnośnie rekordu na petli tak sie zastanawiam..
Biorac pod uwagę, ze kierowcy teamu f1 ferrari dostali po QVce wcale by mnie nie zdziwiło ze to któryś z nich siedzial za kierownica tego potworka
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Również ceramiczne (pakiet, a na pewno czasówki robią na najlepszej możliwej konfiguracji).M4 GTS to samochód torowy. Z klatką, oponą która nie wiadomo jakim cudem ma homologację na ulicę, ceramicznym hamulcem, torowym pakietem aerodynamicznym (przy tych prędkościach dobre spoilery robią robotę). Choć nie sądzę, żeby Giulia jechała na seryjnej oponie, nie wiem też jakie tam mamy hamulce?
Pozwolę sobie być jak dziecko w piaskownicy i napisać "wygrałem". Heh. To taki przytyk do krytyki moich wyliczeń, które były wiele stron wstecz. Mniejsza o to, nie chcę tego wątku kontynuować (a jednak kontynuuję).
Odnośnie rekordu na petli tak sie zastanawiam..
Biorac pod uwagę, ze kierowcy teamu f1 ferrari dostali po QVce wcale by mnie nie zdziwiło ze to któryś z nich siedzial za kierownica tego potworka
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja pierd*** dogodzi Ci ? PMS masz ?
Drogo źle, tanio źle. Marudzić trzeba inaczej życie traci sens...
Co do wyczynu Giuli w zielonym piekle. Lepiej być nie mogło. Teraz ten wynik powinien być wszędzie, w każdej reklamie na każdym banerze w necie. Tak żeby dotarło do januszostwa, że AR wraca w wielkim stylu zgodnym z charakterem marki...cuore sportivo!
Ps. Film można oglądać w nieskończoność![]()
No ale jak to? Przecież do tej pory ciągle tu czytałem, że podstawowa Giulia 150 KM z takimi pakietami za ponad 150 tys. dla "zwykłego" Kowalskiego to jest "dobra cena". A tu nagle 25 tys. taniej za taką samą konfigurację dla "biednego" biznesmena![]()
Ciekaw jestem czy ta wersja Business na firmę ma możliwość dodatkowej konfiguracji z listy opcji czy trzeba cieszyć się z niższej ceny i iść na kompromis kosztem indywidualizacji auta .
[MENTION=114]Belfer[/MENTION] to jak już będzie reklama na forum, to może uda się załatwić kod promocyjny -20% na hasło "alfaholicy"![]()
To niedobrze ze jest najszybsza. Skoro to auto tak zapitala to pewnie i pali jak smok, mysle ze ten wynik wpłynie bardziej na minus sprzedaży, Janusze pójdą do wolniejszej konkurencji z 1.0T.
Nie tylko utopia, ale i żart, ale widzę że tutaj nie można żartować bo Giulia serious buisness![]()
A czy ja tu coś pisałem o wersji Super? Porównywałem takie same wersje: Giulia diesel 150 KM + pakiet "Flota" + pakiet "Lighting" dla Kowalskiego kosztuje 139000 + 6400 + 5300 = 150 700. Najtańsza możliwa konfiguracja z tymi dwoma pakietami, która mają być w wersji Bussines (na 16" felgach i w podstawowym czerwonym kolorze, czyli bez jakichkolwiek innych dopłat - totalny golas z dwoma pakietami i z najsłabszym silnikiem).Tak to, że wersja super kosztuje ~150 tysięcy. Czyli już w serii ma różne dodatki, których nie ma wersja dla biznesu.
Poza tym jest jeszcze kilka innych powodów, dlaczego ona jest tańsza.
O cenie 125 tys. było już dawno. Więc nie czytałeś chyba dokładnie wszystkiego. Jedyna różnica to fakt, że zeszli z warunku sprzedaży minimum 2 egzemplarzy.
W pelni się zgadzam!A ten wątek czytam od samego początku i dobrze pamiętam, że to właśnie Ty się zarzekałeś, że Giulii w cenie 120 tys. za pojedyncze auto nigdy nie będzie, a cena 125 tys. to tylko taka promocja przy zakupie dwóch sztuk. Warto czasem pamiętać, co się samemu pisze.
Jak do tego dodać, to co piszesz teraz "Sama zmiana polityki wobec tego modelu dla firm została wymuszona polskimi realiami. Dużo osób prowadzi działalność a to auto zakupi dla siebie prywatnie lub szwagier, sąsiad, kolega zapłaci nie swoimi pieniędzmi za auto szwagra, sąsiada, kolegi" to nawet nie chce mi się tego komentować.
a cena 125 tys. to tylko taka promocja przy zakupie dwóch sztuk
A czy ja tu coś pisałem o wersji Super? Porównywałem takie same wersje: Giulia diesel 150 KM + pakiet "Flota" + pakiet "Lighting" dla Kowalskiego kosztuje 139000 + 6400 + 5300 = 150 700. Najtańsza możliwa konfiguracja z tymi dwoma pakietami, która mają być w wersji Bussines (na 16" felgach i w podstawowym czerwonym kolorze, czyli bez jakichkolwiek innych dopłat - totalny golas z dwoma pakietami i z najsłabszym silnikiem).
Mam przynajmniej nadzieję, że te "kilka innych powodów, dlaczego ona jest tańsza" nie oznacza, że coś zostało usunięte z podstawowego wyposażeniaA ten wątek czytam od samego początku i dobrze pamiętam, że to właśnie Ty się zarzekałeś, że Giulii w cenie 120 tys. za pojedyncze auto nigdy nie będzie
, a cena 125 tys. to tylko taka promocja przy zakupie dwóch sztuk. Warto czasem pamiętać, co się samemu pisze.
Jak do tego dodać, to co piszesz teraz "Sama zmiana polityki wobec tego modelu dla firm została wymuszona polskimi realiami. Dużo osób prowadzi działalność a to auto zakupi dla siebie prywatnie lub szwagier, sąsiad, kolega zapłaci nie swoimi pieniędzmi za auto szwagra, sąsiada, kolegi" to nawet nie chce mi się tego komentować.
W pelni się zgadzam!
Sam bylem "atakowany" przez Belfra, że glupoty pisze i takiej ceny nie bedzie (i ze sprzedawca bzdury mi nagadal) a teraz kompletna zmiana frontu i próba usprawiedliwiania sie... shame on you!![]()
Przecież tak właśnie wyglądała ta oferta. Obecnie jak widać nastąpiła zmiana.
Po co kłótnie, po co wasze swary głupie, wnet i tak zginiecie w zupie.