Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wersja Buissnes cenowo będzie powyżej Super.W nie chodzi mi o żadne laurki tylko o prostackie porównania do stilo. Można napisać np. "spodziewałem się że będą lepsze materiały" ale po co skoro można porównać materiały do stilo / pandy i wrzucać kolejny "kamyczek do ogródka"...
Macałem wersję Giulia i Super. Jeżeli chodzi o boczki drzwi nie zauważyłem jakieś różnicy. Tunel środkowy i listwa ozdobna były z jakiegoś innego tworzywa.
APROPO WERSJI BUSINESS
Byłem dzisiaj na chwilę w salonie i przeczytałem oficjalne pismo od FCA do sprzedawców.
W tej wersji mają być dwa silniki.
2.2 jtdm 136 KM MT6 - 134900 brutto
2.0 200 KM AT6 - 125 000 brutto
pakiet business to wersja GIULIA + pakiet lighting + pakiet flota.
Można doposażyć wg cennika ale nie we wszystkie opcje.
Nie wiem czy nie zdublowałem tych informacji z informacjami Belfra.
Q już szaleje na obwodnicy Warszawy, mignęła dzisiaj obok mnie, aż mi służbowe Kangoo zabujało
moja do odbioru w następnym tygodniu
Czyżby pierwsza na forum? Gratulacje i o szczegóły prosimy (wersja, wyposażenie itp.).
piotr197308 podawał szczegóły już wcześniej, ale sam wiesz jak szybko wszystko w tym wątku ginie...Czyżby pierwsza na forum? Gratulacje i o szczegóły prosimy (wersja, wyposażenie itp.).
Q była już na dniu rodzinny FCA.
A teraz z 4C Spider ruszyły w tourne po Polsce.
Pogoniłeś za nią![]()
piotr197308 podawał szczegóły już wcześniej, ale sam wiesz jak szybko wszystko w tym wątku ginie...
Jest tylko jedna Q na Polskę? Czy będzie tego więcej (np. w Poznaniu)? Wiecie, czy to manual/automat?
Nie spać! Czytać wszystkoJuż kolega o tym pisał u nas.
Nie spać! Czytać wszystkoJuż kolega o tym pisał u nas.
Ciekawe po co Top Gear bierze ją na badania, skoro wczoraj wypuścili pożegnalny magazyn? Skończyła im się licencja, więc historia Top Gear Polska kończy się na bodajże 105 numerze.Tylko jedna. Manual. W sobotę będzie na Vervie a w poniedziałek bierze ją Top Gear na " badania".
Automatem jeździłem ledwo parę razy, pożyczonym mitsu galant, nie mam więc do czego porównywać, jednak żadnych negatywów w skrzyni biegów nie zauważyłem. Bardzo płynne zmiany biegów. Na pewno chcę automat.Oo, wersja z automatem? Jak się sprawuje? Masz porównanie do innych automatów?
A gdzie jest ten automat Giulia - miasto jakie ?
Q była już na dniu rodzinny FCA.
A teraz z 4C Spider ruszyły w tourne po Polsce.
Pogoniłeś za nią![]()
Dziś otrzymałem zaproszenie od Pana Babinskiego na prezentacje w niedziele Alfa Romeo Giulii Quadrifoglio która będzie już w Carserwisie a moja do odbioru w następnym tygodniu