Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zakup Giulii można jednak usprawiedliwić wtedy , gdy planujemy jeździć takim samochodem 8-10 lat, wtedy utrata wartości jakoś nam się rozłoży na wiele lat.
Zakup Giulii można usprawiedliwić wtedy, kiedy pragniesz mieć własnie to auto, możesz je kupić, to znaczy nie zbankrutujesz przez ten zakup, i auto będzie Cię cieszyć nieważne ile, dwa czy dziesięć lat.
W grobie nie będziesz już przeliczał żadnych utrat wartości. Życie i jego przyjemności to nie tylko drobiazgowe liczenie kasy.
Absolutnie wyobrażam sobie zakup auta nowego i sprzedanie go po 3 latach za połowę ceny. Bo przez te 3 lata będę szczęśliwym, uśmiechniętym od ucha do ucha właścicielem wymarzonego auta.
Naprawdę warto zjeść czasem kolację w przytulnej i fajnej restauracji a nie tylko zasuwać kopytka z keczupem u cioci, bo się "bardziej opłaca".
Matkobosko.
Masz czasami kontrowersyjne wejścia ale tu trafiłeś w sednoa kolega Żuczek swój wywód powinien zacząć od słów ,, Z mojego punktu widzenia ...... "
O moj boze! Po raz pierwszy... ZGADZAM SIE Z TOBA! Zapisze ten dzien w kalendarzu. W przyszlym roku rocznica.Zakup Giulii można usprawiedliwić wtedy, kiedy pragniesz mieć własnie to auto, możesz je kupić, to znaczy nie zbankrutujesz przez ten zakup, i auto będzie Cię cieszyć nieważne ile, dwa czy dziesięć lat.
W grobie nie będziesz już przeliczał żadnych utrat wartości. Życie i jego przyjemności to nie tylko drobiazgowe liczenie kasy.
Absolutnie wyobrażam sobie zakup auta nowego i sprzedanie go po 3 latach za połowę ceny. Bo przez te 3 lata będę szczęśliwym, uśmiechniętym od ucha do ucha właścicielem wymarzonego auta.
Naprawdę warto zjeść czasem kolację w przytulnej i fajnej restauracji a nie tylko zasuwać kopytka z keczupem u cioci, bo się "bardziej opłaca".
Matkobosko.
Wytłumacz proszę bo może mamy inne priorytety, używam jednego i drugiego, nowe vs. dokładnie 10-letnie i z moich obserwacji wynika to ze ten nowy to jednorazowka ktora doprowadza mnie do szewskiej pasji ze swoimi ciaglymi fochami, 10-latek jezdzi od przeglądu do przeglądu, jak w nim musialem regulować linki hamulcowe to w nowym wymienialem skrzynie biegów....Kasztelan - to ironia?
Nie widzisz różnicy w posiadaniu i eksploatacji pomiędzy autem nowym, a 10-letnim???
To ja nie będę tłumaczyć![]()
Kasztelan - to ironia?
Nie widzisz różnicy w posiadaniu i eksploatacji pomiędzy autem nowym, a 10-letnim???
To ja nie będę tłumaczyć![]()
Porównywanie nowego multiaira ze starą v6tką jest nieporozumieniem. Radziłbym porównywać odpowiednik multiaira z tamtej epoki. Wątpię aby ktokolwiek rozpatrywał wybór pomiędzy nowym samochodem a zabytkiem, jeśli już to olds-mobilA vs olds-mobilB, nowyA vs nowyBwrażeniach jakie dają V6tki versus Multiairy
Wszyscy właściciele obecnej generacji MA w Mito/Giulietta muszą żyć z perspektywą awarii wartej ponad 4.000 PLN.

Nie, to ja przepraszam za OTPrzepraszam z OT, ale czy mogę prosić o rozwinięcie ?
www alfaowner com /Forum/alfa-mito/382494-multiair-failure-database.html
www forum.alfaholicy org /mito_giulietta/124106-multiair_objawy.html
www forum.alfaholicy org /mito_giulietta/45351-usterki_po_10_tys_wiecej_km-post1626204.html#post1626204
Tych kosztów można uniknąć oczywiście dbając o olej, filtry, klejące się zawory - ale to jest wiedza tajemna dla starych modeli - Giulia będzie miała swoje tajemnice![]()
Tym bardziej, że nie słychać na forum żeby padały moduły w samochodach z nowszych roczników produkcji